Senatorul Manoliu trage un semnal de alarmă: „Transport în comun numai pe bază de abonament?”

<<Transportul public în comun, o problemă nerezolvată încă pentru romașcani!>> – acesta este titlul unui comunicat remis de senatorul PSD Dan Manoliu care face trimitere la situaţii ciudate din municipiul Roman.

“În prezent, transportul a devenit un element indispensabil vieţii. Constat cu tristeţe faptul că la Roman nu toţi cetăţenii au posibilitatea de a se deplasa cu un mijloc de transport public.
Romaşcanii caută răspuns acum la întrebarea: „Este sau nu normal ca în Roman să nu existe mijloc de transport în comun pentru toată lumea?”.

Oamenii vorbesc despre o nedreptate, aceea de a atribui licenţă numai la orele de vârf şi acces la mijlocul de transport doar pentru cei care au un abonament. Şi cei care nu au abonament cum ajung la serviciu, cum ajung la ieşirea din oraş, în zona Dedeman? Cred că administraţia locală are datoria de a le răspunde la aceste întrebări romaşcanilor. Rog administraţia locală să revină asupra deciziei, să gândească un orar cu frecvență a mijloacelor de transport, între 15 minute, 30 de minute și o oră, în funcție de cât de solicitată este fiecare rută.

Menţionez că am preluat această problemă direct de la romaşcani, solicit ca primăria Roman să le răspundă acestora cât mai curând posibil”, a precizat senatorul Dan Manoliu, preşedinte PSD Roman.

V.N.

One thought on “Senatorul Manoliu trage un semnal de alarmă: „Transport în comun numai pe bază de abonament?”

Comments are closed.