Senatorul Manoliu: „Să fim uniți, să ne respectăm unii pe alții”

Senatorul social-democrat Dan Manoliu transmite un mesaj care arată că mai sunt politicieni în perioada asta care nu au drept unic scop zâzania cu orice preț. Manoliu face apel la unitate și solidaritate umană și anunță și faptul că s-a simțit dator să doneze jumătate din indemnizația sa.

<<Dragi nemțeni,Gravitatea situației în care ne aflăm impune să fim mai uniți și sa ne respectam unii pe alții mai mult ca niciodată. Unitatea și respectul presupun să ne protejăm nu doar pe noi ci și pe cei din jurul nostru cat mai bine posibil, și sa ne și ajutam pe noi și comunitatea în care ne ducem viața. Vă rog să respectați cu toții noile reglementari impuse de Starea de Urgență și să stați în casă. Deasemenea, pe cei care considera că pot ajuta, există și în orașul Roman atât persoane cât și asociații care încearcă să strângă fonduri pentru a cumpăra echipamente medicale și de protecție pentru personalul medical aflat în prima linie de lupta cu aceasta pandemie care a cuprins și tara noastră. Puteți astfel să vă implicați financiar prin intermediul lor>> , spune parlamentarul social-democrat.

Dan Manoliu anunță și un prim gest personal: <<Prin urmare, alături de toți ceilalți colegi senatori și deputați ai Partidului Social Democrat am hotărât și eu să donez jumătate din indemnizația mea pentru susținerea sistemului de sănătate din România.
Totodată, Organizația PSD Roman a hotărât sa se alăture inițiativei proiectului ”OFERĂ O  ȘANSĂ” al Asociației pentru Sănătate și Educație ”Renașterea”, donând o sumă de bani pentru achiziția de materiale de protecție (măști, mănuși și combinezoane) și dezinfectanți necesari la Spitalul Municipal de Urgență Roman>>.

 

 

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns