Senatorul Manoliu: „Românii care trăiesc departe de pământul natal sunt tot fraţii noştri!”

Senatorul PSD de Neamţ, Dan Manoliu, consideră că o administraţie a unei ţări nu trebuie să-i ignore nicicând pe cetăţenii aflaţi departe de casă.
„Am luat parte, în calitatea de senator PSD din partea județului Neamț , în stațiunea Mamaia, la reuniunea cu președinții organizațiilor PSD din diaspora 
În același timp, sunt încântat că, alături de conducerea Partidului Social Democrat și în calitate de Vicepreședinte al Comisiei pentru Comunitățile de Români din Afara Țării din Senatul României, am reușit pe această cale să mă pot consulta cu cei care sunt cel mai aproape de cetățenii români care locuiesc departe de pământul românesc, le cunosc problemele și pot propune cele mai bune soluții!”, spune Dan Manoliu.

Senatorul social-democrat nu uită nici de nemţenii care lucrează în străinătate: „Din judeţul nostru sunt plecaţi în alte ţări şi lucrează acolo mii şi mii de oameni. Unii dintre ei şi-au luat şi familiile şi copiii. Majoritatea dintre ei îşi doresc să se reîntoarcă în ţară şi aici este datoria noastră, a oamenilor politici, să găsim soluţii economice reale, să sprijinim investitorii care creează locuri de muncă, pentru ca românii care trăiesc departe de pământul natal, care sunt fraţii noştri, să poată reveni acasă, să aibă şi în România venituri decente”.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns