Senatorul Manoliu: „Guvernul PNL al ruşinii naţionale a fost demis!”

Senatorul social-democrat Dan Manoliu are un mesaj foarte direct pentru nemţeni după demiterea de către Parlament a Cabinetului Orban, afirmând că România a avut în fruntea ei un Cabinet periculos pentru bunăstarea cetăţenilor.

<<Dragi nemțeni,
În timp ce senatorul PNL Eugen Țapu își savura votul  CONTRA creșterii alocațiilor copiilor și a SUSȚINUT privatizarea sistemului public de sănătate noaptea ca hoții , Guvernul Orban-Iohannis a picat cu un vot masiv împotrivă al Parlamentului României. Astăzi am reușit să dăm jos un guvern total habarnist și periculos pentru stabilitatea și bunăstarea românilor!
Trei luni de eșecuri guvernamentale au fost de ajuns. Mă bucur că am putut pune capăt acestei guvernări care nu a dorit decât să treacă pe repede înainte o lungă serie de măsuri menite să privatizeze democrația românească și să umple conturile PNL pe spatele românilor plătitori de taxe și impozite!
Ce vor face acum parlamentarii PNL Neamț cu acele minciuni mascate în promisiuni electorale cum sunt pasarela peste calea ferată din Roman cu care s-au lăudat, problema cu apa sau asfaltările prezentate pompos în conferințe de presă elogioase la adresa partidului ?>>, spune senatorul Manoliu.

Parlamentarul PSD consideră că viitorul Guvern trebuie să fie unul aflat în afara influenţei Preşedintelui Klaus Iohannis şi a serviciilor: <<Trebuie să ținem cont că acest guvern a fost oprit la timp, la limită înainte să poată să își pună în aplicare planurile mascate în valuri de Ordonanțe de Urgență date pe ascuns exact așa cum spuneau că PNL nu va face niciodată ! Au încercat, chiar în seara de dinainte de Moțiunea de Cenzură să mai strecoare fără dezbatere încă 25 de Ordonanțe. Sper să reușim în perioada următoare să îndreptăm răul făcut de aceștia pe ultima sută de metri înainte de debarcare!
Chiar credeți că dacă erau lucruri importante și benefice într-adevăr românilor, s-ar mai fi zbătut atât de mult să le emită pe toate într-o singură seară, pe ascuns și fără dezbatere, chiar înainte de votul Moțiunii în Parlament ? NU!
Acest guvern PNL al rușinii naționale a fost demis, iar acum trebuie să alegem cu mare grijă și atenție un altul, condus de un om competent care să fie un adevărat Prim Ministru al României și nu marioneta serviciilor sau a lui Iohannis!>>.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Senatorul Manoliu: „Guvernul PNL al ruşinii naţionale a fost demis!”

Lasă un răspuns