Senatorul Manoliu: „IOHANNIS, ORBAN, VELA, CÎȚU & compania le-ați cam trântit ușa în nas uşa în nas românilor din Diaspora!”


Domnule Președinte Werner Iohannis,
Domnilor guvernanți PNL,

Sper că ați observat și dumneavoastră numărul mare de mesaje de disperare care se adună de la românii din diaspora.

Vă atrag atenția că mulți dintre aceștia sunt persoane care au rămas fără loc de muncă, fără bani de cheltuială iar unii chiar fără bani de hrană și fără casă. 

Aceștia reclamă slaba implicare a autorităților locale și cer spijinul de la statul român. Știți voi, acel stat pe care acum îl conduceți datorită votului lor masiv și a promisiunilor făcute cum că doar vouă, liberalilor, vă pasă cu adevărat de ei.

 Se pare că….GHINION ! Acum domnule IOHANNIS, ORBAN, VELA, CÎȚU & compania le-ați cam trântit ușa în nas, că doar votul se dă o dată la patru ani, și nu e greu să faci paradă de ipocrizie în cele câteva săptămâni de campanie electorală dintre ani. 

Cinic ar zice românii, dar probabil unii au zice ca e doar GHINION. Corect, domnule WERNER IOHANNIS ?

În altă ordine de idei, România are nevoie să fie guvernată, iar pe voi liberalilor vă invit, citând pe domnul președinte acum 3 ani, “GUVERNAȚI !!! “ 

Așa că faceți bine și votați-vă guvernul și nu aruncați țara în criză și voturile în urna de anulate. 

Puneți Ministerul de Externe la treabă și în slujba românilor din afara granițelor, pierduți si izolați prin Europa și asteptând sprijin de la consulatele și ambasadele noastre ! Mai ales că politica externă e și prerogativ prezidențial parca, nu ?

Românii, marea majoritate, sunt oameni destupați și cerebrali și înțeleg foarte bine că trebuie să își protejeze rudele și familia de acasă din țară dar cer ca statul român, care a beneficiat în fiecare an și de aportul lor financiar, să-i sprijine prin consulatele , ambasadele și organizațiile guvernamentale pe care le finanțează. Liberali, nu vă jucați cu soarta românilor !!!

Senator PSD
Dan Manoliu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns