Senatorul Manoliu, atac la rupere la Klaus Iohannis: „Mare nesimţit melcul ăsta!”

Senatorul nemţean Dan Manoliu îl critică crunt pe preşedintele Klaus Iohannis pe care îl etichetează drept „melc nesimţit”. Reacţia senatorul social-democrat survine după ce azi, la Iaşi, la o întâlnire cu activul PNL, Klaus Iohannis a critic şi el, foarte dur, guvernarea PSD.

Mai jos, integral, mesajul senatorului Manoliu:

 

 

🆘 Ipocrizia și cinismul la #melci ( melc = moluscă prezidențială )
🤦‍♂️ Melcul se vrea încoronat din nou, doar pentru ca e melc și el, și chiar dacă doar doarme și nu mișcă nimic, e supărat pe alții care fac ! ( neputinciosul e mereu gelos pe cel ce face ceva )
🐌 Melcul cazat la Cotroceni a scos astăzi din nou capul din cochilie pentru a se cățăra pe o tragedie a unor români, și să spună că el trebuie reales din nou Melc Președinte, pentru că alții care îs mai harnici ca el, și deși construiesc infrastructura în România, nu au reușit să termine toate lucrările ( de parcă altcineva ar putea să termine în 3 ani autostrăzi programate pe următorii 10 ani ).
💢Maaare nesimțit melcul asta, dragi nemțeni !
Oare și melcii sunt la fel se nesimțiți în general ? Nu cred ! Probabil doar unul, #melcul_prezidențial, să fie excepția care confirmă regula ‼️
#melcul_puturos #iohannis #ipocrizie #cinism

 

D.V.

Lasă un răspuns