Senatorul Lavric, devastator. De ce nu a fost primită Mădălina Ciubotaru în AUR?

Senatorul AUR, Sorin Lavric, a făcut o dezvăluire interesantă explicând (la ultima conferință de presă) cum Mădălina Ciubotaru (oficial președinte Pro România Neamț) a încercat să intre în AUR dar a fost refuzată de acest partid întrucât nu se încadrează în criteriile de integritate și de imagine ale formațiunii politice condusă de George Simion.

Lavric a pomenit cazul Mădălinei Ciubotaru la ultima conferință de presă (joia trecută) susținută, ca de obicei, în fața Consiliului Județean (unde Ciubotaru a fost și vicepreședinte dar a fost și director al firmei care administra Stațiunea negulești, intrată între timp în insolvență). Subiectul Ciubotaru – negulești a fost invocat de Lavric ca unul din exemplele despre cazuri de abuzuri crunte din județul Neamț.

„Primul exemplu de abuz, stațiunea Negulești de lângă Piatra Șoimului.
Această stațiune putea să fie o bijuterie a turismului românesc, grație calității extraordinare a apelor de acolo. Apele de acolo sunt atât de bune âncât Negulești poate concura cu Băile Herculane sau cu Carlovivari. (…) Ei bine, de această stațiune s-a ales praful din cauza Consiliului Județean pentru că firma care era însărcinată să se ocupe cu dezvoltarea acestei stațiuni, și anume Neamț Turism, a intrat în insolvență iar de stațiune nu s-a mai îngrijit nimeni.
principala vinovată a fost doamna vicepreședintă Mădălina Ciubotaru, (vicepreședinte pe vremea lui Arsene). Curtea de Apel Bacău a dat o sentință referitoare la insolvență iar doamnei Ciubotaru i s-a impus să returneze un prejudiciu de peste 500.000 lei. Nu știu dacă a plătit. Credeți că are vreo remușcare astăzi această doamnă? Nici vorbă. În ultima vreme cocheta cu ideea de a veni la noi, în partiul AUR și nu oricum ci pe o funcție de conducere. Vroia să fie coordonator chiar la nivelul județului. Bineânțeles că s-a lămurit repede că ea nu are ce să caute în rândul nostru pentru că noi avem alte intenții și alte principii. (…)”, s spus Lavric.

„Iată cum o stațiune care promitea se află astăzi în paragină din cauza Consiliului Județean și a celor care conduc acest consiliu. Măturați-i prin vot și atunci stațiunea negulești va putea să aibă o altă soartă.
(…) Vă rog, nu vă lăsați copleșiți de resemnare, mergeți la vot și pedepsiți-i pe acești nemernici care au făcut praf județul Neamț și, de fapt, toată țara”, a concluzionat senatorul AUR.

Interesant este că imediat ce AUR îi închidea ușile în nas Mădălinei Ciubotaru, aceasta apărea în fotografii la o acțiune politică a PSD

Mai jos, integral, întreaga conferință de presă:

D.V.