Senatorul Hashtag!

Senatorul Dan Manoliu reuşeşte performanţa de de a se dovedi campion în pus hashtag-uri “fără număr”: la un mesaj de 8 rânduri (despre o acţiune de precampanie a echipei PSD – Marius Neculai), parlamentarul a proptit 9 hashtag-uri funcţionale plus un alt semn diez care nu s-a activat:

Poftiţi de citiţi şi vă minunaţi:

<<Astazi, 7 mai 2017, am inceput întâlnirile cu #romascanii alaturi de reprezentantul #PSDRoman in cursa pentru #PrimariaRoman, domnul Marius Neculai. Fiind o frumoasa zi de duminica, ne-am deplasat impreuna cu domnul deputat Rotaru Alexandru si #EchipaPSDRoman in cele 2 piete principale din oras, #PiataMare#PiataMica si in #Bazar, unde am discutat cu romascanii despre problemele pe care ei le intampina cat si asteptarile pe care acestia le au de la viitorul primar.
#DelaBinespreMaiBine #AlaturiDeMarius #PSDRoman>>

Varianta printscreen:

Dacă maniera de comunicare este elocventă (pentru cei care ştiu ce este, când şi cum trebuie folosit un hashtag), în aceeaşi postare, în secţiunea foto, Manoliu ne arată şi tipul de respect transmis cetăţeanului prin imagini. Varianta „cu mâna în buzunar”:

Ca să vedem partea plină a paharului, putem spune – apropo de politicianul român, în principiu – bine că e cu mâna în buzunarul lui.

Revenind la obsesia pentru hashtag-uri a senatorului (sau a celui care-i adminsitrează pagina, dar e tot aia), îi oferim lui Manoliu, gratis şi fără diez, un citat-îndemn: <<Dacă observi persoane care folosesc hashtag-uri înaintea tuturor cuvintelor, trimite-le acest articol. Sper să le fie util și să se oprească din a se face de rușine. Mulțumesc în avans!>>. Citatul aparţine lui Călin Biriş care, în urmă cu câţiva ani, a scris unul din cele mai clare articole pe această temă: <<Cum să folosești hashtag-urile: 5 sfaturi utile încât să nu te faci de rușine>>.

Apropo de ploaia de hashtag-uri de mai sus şi felul în care trebuie folosită această opţiune, trebuie menţionat că procedeul grupează, în facebook în cazul de faţă, postările pe acelaşi subiect şi permite urmărirea lor. Ca să înţeleagă şi senatorul în cauză, dacă dai click pe hashtag-ul cu sloganul lui Neculai vei găsi (corect) postări similare. Dar dacă dai click pe cel cu „bazar” vei ajunge într-o adevărată colecţie de grupuri care au această denumire (prin toate judeţele şi oraşele patriei) şi unde vei găsi diverse produse sau servicii expuse la vânzare: de la maşini la ţoale de fiţe, de la telefoane mobile la poşete, de la laptopuri la rujuri, de la construcţii civile la operaţii pe bază de botox şi silicoane. Ce legătură au toate acestea cu campania candidatului Necului, numai mintea plină de profunzimi a lui Manoliu poate şti…

Ca fapt divers, în aceeaşi postare, Manoliu (sau locotenentul lui care se ocupă de pagină) nu a „tăguit” numele candidatului Neculai şi nici pe al deputatului Rotaru, deşi respectivii au conturi de facebook. CSF? NCSF!…

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Senatorul Hashtag!

  1. totusi acest individ,este adevarat din culpa,a luat viata unui om.cum de mai are tupeu sa mearga in fata romascanilor pentru campanie electorala?.este adevarat ca a gresit calculatorul cand la extras senator DAR TOATA LUMEA TACE.CARE O FI PRETUL TACERII? colega lui cu ciupercuta cum a rezolvat cu ani?alo domnilor de la psd ati intrat in adormire?sau regula este penalul conduce numai penalii.

  2. La cati bani a primit Romanul de la Consiliul Judetean condus de colegii lui…

Lasă un răspuns