Senatorul Emilia Arcan, audienţe pe uliţele de la Alexandru cel Bun şi Bicazu Ardelean

Senatoarea PSD, Emilia Arcan a realizat în week-end un exerciţiu util în care a îmbinat campania electorală cu ideea de audienţe parlamentare.
În fruntea unui staff de campanie dar însoţită şi de liderii PSD din comunele Alexandru cel Bun şi Bicazu Ardelean, senatoarea Arcan şi-a petrecut ceasuri bune în mijlocul oamenilor din cele două comunităţi.

„La final de săptămână pe ulițele satelor din comuna Alexandru cel Bun și Bicazu Ardelean, din judetul Neamț. Zile pline de campanie, alături de colegii din PSD, unde am discutat cu locuitorii comunelor despre candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, un președinte al tuturor românilor!
Oamenii ne-au primit cu căldură și încredere în viitorul țării.
Viorica DĂNCILĂ – PRESEDINTE!”, a postat Arcan pe net, după încheierea acţiunii.

În exclusivitate pentru Vestea, Emilia Arcan a precizat că activitatea electorală a fost completată şi de interesante discuţii legate de administrarea localităţilor şi de aşteptările pe care cetăţenii le au şi de la forul legislativ. „Oamenii au aşteptări fireşti de la noi, oamenii politici. Vor ca împreună să realizăm acea <<ţară ca afară>>, pe care ne-o dorim cu toţii, în sensul creşterii nivelului de trai, a calităţii infrastructurii şi a serviciilor de educaţie, sănătate, administrative etc. Vor linişte şi pace, vor politicieni dedicaţi binelui public, s-au săturat de gâlceava şi cearta pe care o tot promovează unii.
Am constatat cu plăcere că cetăţenii erau informaţi despre ceea ce a făcut PSD la guvernare, despre anularea multor taxe, despre creşterea salariilor şi pensiilor, despre investiţiile în infrastructura rutieră sau în aparatură medicală în spitalele din judeţ.
Mi-au ridicat, de asemenea, diferite probleme prin care ar putea fi diminuată şi mai mult birocraţia şi, împreună cu colegii mei din Partidul Social Democrat vom studia cu atenţie cele sesizate şi vom veni cu proiecte de legi prin care să corectăm aceste aspecte sesizate de cetăţeni”, a declarat Emilia Arcan.

Daniel VINCA

 

One thought on “Senatorul Emilia Arcan, audienţe pe uliţele de la Alexandru cel Bun şi Bicazu Ardelean

Lasă un răspuns