Senatorul Cuc: „Sunt săptămânal la Piatra Neamț și vorbesc cu foarte mulți oameni!”

Senatorul (PSD, de Neamț) Răzvan Cuc declară că este prezent foarte des în Piatra Neamț și că întâlnirile lui cu „foarte mulți oameni” din oraș sunt o constantă.
În conferința de presă de ieri de la PSD Neamț (care a avut drept temă unică „tocarea” primarului Andrei Carabelea), senatorul ex-Ministru al Transporturilor a ținut să puncteze (vezi VIDEO integral la finele articolului) și frecvența prezențelor sale la Piatra Neamț dar și faptul că oentru el, acest oraș, înseamnă acasă.

„Eu să știți că săptămânal sunt în Piatra și vorbesc cu foarte mulți oameni. Nu mă duc cu alaiul după mine în cartiere – în Mărăței, Dărmănești, Precista – ci mă duc și vorbesc cu oamenii pentru că vă spun un lucru sincer: mă doare în momentul în care văd că noi, generația tânără, în loc să venim și să dăm un alt suflu politicii, și aici nu vorbesc de mine ci de acest băiat, a venit și a mințit cu nerușinare, a împrăștiat numai fake-news-uri prin Piatra și, după aceea, rezultatul l-ați văzut și dumneavoastră. E o problemă și, așa cum am spus și mai devreme, pietrenii trebuie să știe”, a spus Răzvan Cuc (min. 37.58 în VIDEO).

Într-un alt moment al conferinței, senatorul Cuc a spus „acasă”, de două ori, în 2 fraze consecutive, cu referire la Piatra Neamț: „Din păcate, anul 2020 a fost anul alegerii primarilor-catastrofă. Mai sunt cazuri în țară, dar pe mine mă interesează ce se întâmplă aici, acasă. Și aici, acasă, avem o problemă foarte mare cu Andrei Carabelea”.

Referirile foarte tușate făcute de Răzvan Cuc despre întâlnirile lui cu pietrenii, „acasă” par a fi un fel de răspuns de la distanță pentru cei care, mai ales pe net, îl tot trimit la Giurgiu, unde el a avut primul mandat (deși el este bucureștean la origini) sau îi reproșează că nu a mai prea fost văzut prin Piatra Neamț după alegerile de anul trecut (la cele locale a candidat pentru funcția de primar de Piatra Neamț).

Senator PSD de Neamț, adoptat de organizația județeană a social-democraților încă de pe când era Ministru, Răzvan Cuc se ocupă, în cadrul partidului, de coordonarea Organizațiilor de pe Valea Muntelui (fostul Colegiu 8).

 

 

Daniel Vinca

 

 

One thought on “Senatorul Cuc: „Sunt săptămânal la Piatra Neamț și vorbesc cu foarte mulți oameni!”

 1. Este clar pentru toata lumea ca din punct de vedere intelectual Cuc este la ani lumina departare de Carabelea.
  Carabelea este o greseala istorica a cetatenilor acestui oras care au votat partidul si nu omul.

  NIMENI nu cunostea acest personaj insipid.Aici presa locala are cea mai mare vina.

  Inca din momentul cand facea poze cu Panaite avand degetele ridicate trebuia sa ne dam seama cate parale face Carabelea si cata minte are ca sa te afisezi cu un asemenea personaj compromis si ridicol a carui cariera s-a bazat numai pe sifonarea banului public pe vremea mafiei PDL-iste care a devalizat acest oras.

  Era un preambul la ce se intampla in prezent cu aducerea mafiei fostului PDL la butoanele sifonarii banului public in oras.

  Pentru ca am votat partidul si nu omul ne-am ales cu o marioneta fara prea multa minte,exact profilul perfect pe care mafia PDL-ista si l-a dorit.

  Sa fie o lectie pentru toti sa nu mai votam partide si sa votam oameni de calitate.Acum,vom suporta consecintele.

Lasă un răspuns