Senatorul Cuc îi dă teme Ministrului USR de la Transporturi: „Moldova! Neamț!”

Senatorul social-democrat Răzvan Cuc îl atenționează pe Ministrul Cătălin Drulă de la Transporturi că realizarea infrastructurii rutiere nu se rezumă doar la proiecte și hârtii ci la drumuri și autostrăzi. Cuc îi spune, punctual, lui Drulă și care sunt urgențele în Neamț și în toată Moldova.

<<Și mai înțeleg că aveți o problemă personală cu regiunea Moldovei și cu județul Neamț pentru că nu dați doi bani pentru investițiile de aici.
Domnule Drulă, lăsați postările pe Facebook și continuați investiția în drumul Bicaz – Poiana Largului, pentru că mai sunt acolo aproximativ 30 de puncte calamitate!
Finalizați studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra-Neamț – Bacău și porniți execuția. Așa cum ați făcut bugetul, vom mai avea de așteptat cel puțin 3 ani până să înceapă construcția!
Iar dacă tot vă plac studiile de fezabilitate, finanțați-l și pe cel pentru centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț. Chiar dacă USR nu conduce nici orașul, nici județul și nemțenii au dreptul la proiecte de dezvoltare!>>, spune Cuc într-un mesaj public.

Mai jos, integral, postarea de pe facebook a senatorului PSD de Neamț:

…………………..
🔴 Domnule Drulă, sunt tot mai trist pentru dumneavoastră! Am studiat bugetul propus pentru transporturi și am înțeles că 2021 va fi un an bun pentru o firmă specializată în studii de fezabilitate pentru Ministerul Transporturilor. O firmă celebră care știe să încaseze bani chiar și atunci când nu se fac drumuri în România. O firmă extrem de apropiată de USR, care a reușit să își pună chiar și un primar într-un sector din București.

🔴 Înțeleg că nu știți cum se fac drumuri pentru că nu ați făcut niciodată vreunul! Înțeleg că principiile competenței atât de promovate de USR nu au fost decât praf electoral în ochii oamenilor. Dar nu înțeleg de ce opriți și lucrări aflate în desfășurare sau ale căror studii de fezabilitate s-au încheiat și ar trebui demarată execuția.

🔴 Și mai înțeleg că aveți o problemă personală cu regiunea Moldovei și cu județul Neamț pentru că nu dați doi bani pentru investițiile de aici.

🔴 Domnule Drulă, lăsați postările pe Facebook și continuați investiția în drumul Bicaz – Poiana Largului, pentru că mai sunt acolo aproximativ 30 de puncte calamitate!

🔴 Finalizați studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra-Neamț – Bacău și porniți execuția. Așa cum ați făcut bugetul, vom mai avea de așteptat cel puțin 3 ani până să înceapă construcția!

🔴 Iar dacă tot vă plac studiile de fezabilitate, finanțați-l și pe cel pentru centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț. Chiar dacă USR nu conduce nici orașul, nici județul și nemțenii au dreptul la proiecte de dezvoltare!

🔴 Lăsați ura și ranchiuna, lăsați copilăriile și nu vă mai luați după ordinele de partid (sau de unde or fi ele!). Luați-vă în serios: sunteți demnitar al tuturor românilor.

🔴 Voi include aceste proiecte în amendamentele la legea bugetului și vă îndemn să vi le asumați. Iar dacă nu știți cum să faceți, vă învăț! România are nevoie de drumuri, iar puțină carte nu strică nimănui!
……………….

Daniel VINCA

Lasă un răspuns