Senatorul Cuc: „DSP Neamț permite Spitalului Județean să angajeze doar asistenți vaccinați sau imunizați”


Un concurs de angajare a unor asistenți, organizat de Spitalul Județean Neamțnu este deschis, conform precizărilor DSP, decât celor vaccinați sau care au trecut prin boală și sunt imunizați, dezvăluie senatorul Răzvan Cuc (PSD).
Senatorul Cuc a și făcut o postare pe facebook în care spune că e vorba de un abuz și a atașat și forografia preluată de Vestea.

Dincolo de nuanțele politice (senatorul e PSD, directorul DSP e apropiat al PNL), trebuie menționat că orașul Piatra Neamț are o incidență de peste 7,5 la mie, sunt în vigoare restricții decise de CJSU pentru trecerea de pragul de 6 la mie bazate pe Hotărârea CJSU luată la propunerea lui Raed Arafat și validată de Guvern. Probabil că răspunsul DSP ține cont de aceste măsuri, la concursul respectiv estimându-se că vor participa mulți candidați.

Deciziile CNSU din ultimul timp (în baza cărora sunt apoi luate hotărârile CJSU) nu au fost contestate la nivel central de PSD și nici nu au fost contestate în instanță de social-democrați.

PSD nu a reacționat în niciun fel nici la recenta prelungire a stării de alertă de Guvernul abia demis și care acum funcionează în regim interimar.

 

D.V.

One thought on “Senatorul Cuc: „DSP Neamț permite Spitalului Județean să angajeze doar asistenți vaccinați sau imunizați”

  1. Asa…si tu ce propui,dom Cuc? Sau vii cu celebra replica….:nu noi suntem la guvernare,descurcati-va”….asta e ceva gen „hotul striga hotii”. In loc sa faci ceva sa convingi lumea sa se vaccineze sa scapam de dementa asta,va complaceti in a arata cu degetul catre alti tembeli,la fel de tembeli ca voi de altfel. Halal profesionalism…..

Lasă un răspuns