Senatorul Cuc arată cu degetul spre parlamentarii nemțeni PNL-USR!

Senatorul social-democrat Răzvan Cuc consideră că parlamentarii PNL și USR au respins la ordin toate amendamentele la Legea Bugetului de stat și arată cu degetul mai ales spre parlamentarii nemți din arcul guvernamental.

„Oastea de strânsură a dlui Iohannis e toxică, disciplinată și consecventă! Liberalii au primit ordin să nu introducă niciun amendament la Legea bugetului și nici să nu îndrăznească să voteze vreunul. Useriștii nu mișcă nici ei în front, ceilalți aliați respectă și ei ordinele și iată că avem un parlament atât de disciplinat, încât oamenii aceștia și-au suprimat și dreptul de a gândi și vorbi liber”, spune Răzvan Cuc.

Senatorul social-democrat explică cum a picat la vot inclusiv un amendament care viza corectarea unei erori legate de viitoarea modernizare a drumul Piatra Neamț-Bacău: Am prezentat azi în plen un amendament care corecta o eroare, nimic altceva. Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra Neamț-Bacău trebuie finalizat anul acesta și trebuie plătit tot anul acesta. Dar pentru plata acestui studiu mai este nevoie de o sumă de bani. Bani care nu apar în fișa de buget.
Am încercat, printr-un amendament, să corectez acest lucru. Nu contează cine face proiectul, Neamțul și Bacăul au nevoie de acest drum. Da, este un proiect început de PSD (ca multe altele), dar anul trecut s-a aflat în „grațiile” guvernului liberal. Anul acesta, cu dl Drulă la butoanele transporturilor, drumul expres Piatra Neamț-Bacău intră în impas.
Am crezut că măcar parlamentarii de Neamț ai puterii vor susține acest demers. Au trâmbițat tot timpul interesul lor pentru dezvoltarea infrastructurii în județul pe care îl reprezintă în Parlament. Nici vorbă! Parlamentarii de Neamț au tăcut ipocrit și au votat împotriva acestui amendament. Au blocat continuarea proiectului. Sau poate chiar l-au îngropat de tot…
Vă spun sincer că nu mă așteptam la atâta lașitate. Indiferent de culoarea politică a reprezentanților unui județ în Parlament, atunci când interesul oamenilor din acel județ o cere, și vorbesc limpede despre Neamț, disciplina de partid trece în plan secund. Nu partidul i-a făcut parlamentari, ci poporul care i-a votat!”.

D.V.

3 thoughts on “Senatorul Cuc arată cu degetul spre parlamentarii nemțeni PNL-USR!

  1. Sa ne spuna dl.Cuc care sunt acei parlamentari care au votat impotriva drumului expres Piatra Neamt-Bacau.
    Numele lor dl.Cuc.
    Daca asa a fost, acei ”parlamentari” trebuie ”executati” mediatic si electoral impreuna cu partidul care i-a trimis in Parlament.

  2. Mai pasare fara responsabilitati , cati nemteni nu ti-au aratat degetul mijlociu , ai ?

Lasă un răspuns