Senatorul Chelaru: Nu exclud candidatura mea la funcţia de preşedinte PSD Neamţ!

DSC_0132

Senatorul PSD Ioan Chelaru nu infirmă zvonurile legate de o posibilă candidatură a sa la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, în cadrul Conferinţei de alegeri programate a avea loc în această toamnă.

“Nu exclud candidatura mea la funcţia de preşedinte al PSD Neamţ. Deocamdată nu am mai multe de declarat”, a spus astăzi, pentru vestea.net senatorul Chelaru.

DSC_0056Pentru un parlamentar şi politician cu vechimea lui Chelaru, cunoscut pentru sobrietatea în declaraţii, pentru faptul că preferă să spună public puţin dar cert decât “mult şi prost” ca alţii, o astfel de declaraţie spune, de fapt, mai multe, mai ales pentru activiştii şi liderii din organizaţiile locale, cei care vor fi, de fapt, delegaţii care vor vota cine va fi Nr. 1 în PSD Neamţ din toamnă încolo.
Astfel că rămâne de văzut, în următoarele luni, cum se vor poziţiona ceilalţi lideri din Biroul Judeţean PSD dar şi şefii de organizaţii locale, mai ales primarii cărora prin toamnă li s-au fluturat pe sub nas finanţări pe OG 28, lucrările au început şi acum sunt stopate pentru că, după cum li s-a spus, contractele sunt pe o perioadă mai mare de timp şi “nu mai trimite Dragnea bani”. Iar Dragnea, între timp, nu mai e nici Ministru…

D.V.

One thought on “Senatorul Chelaru: Nu exclud candidatura mea la funcţia de preşedinte PSD Neamţ!

Lasă un răspuns