Senatorul Bumbu şi UNPR, mai apăsat pe zona Tîrgu Neamţ – Birou Parlamentar şi sediu

Deschiderea noului sediu în care va funcţiona şi biroul parlamentar al senatorului Liviu Bumbu şi organizaţia municipală dar şi cea de pe colegiul 7 Neamţ la Tîrgu Neamţ este un semnal deloc de ignorat.

Şi tipicul derulării acestei acţiuni care avut loc sâmbătă, 25 aprilie, şi participanţii reprezintă un semnal de forţă pe care UNPR Neamţ şi senatorul Bumbu îl transmit clar şi fără echivoc.
Inaugurarea noului sediu s-a făcut după datina creştină, cu un sobor de preoţi care a binecuvântat spaţiul generos dar şi cu o participare „top one” a conducerii organizaţiei judeţene: în afară de senator a fost şi preşedintele interimar Constantin Iacoban, consilieri judeţeni, consilieri locali, invitaţi.

Iar la invitaţi, din poze parcă “ţâşneşte” figura fostului prefect şi deputat Toader Mocanu, om despre care se spune că, în ciuda conului de umbră în care a stat în ultimul timp, are o influenţă electorală atât în Târg cât şi în zonă care ar putea fi utilă atunci când se face diferenţa la vot.

Încet dar sigur, UNPR-iştii nemţeni par să se pregătească să meargă pe cont propriu în alegeri, la termen sau anticipate (dacă binevoieşte premierul Victor Ponta să respecte legea). Organizarea în epoca post-Tărâţă pare să se aşeze pe noi principii, în care se trece de la mesajul de lider la cel de echipă, evident cu un rol binedefinit al fiecăruia în echipă.

Prezenţa (“scăpată” în pozele de mai sus) a fostului prefect şi deputat PDL-ist Mocanu e doar un semnal al deschiderii şi dezvoltării organizaţiei UNPR care, la fel ca la nivel naţional – dă semnale tot mai clare PSD că nu mai lasă social-democraţilor zone largi de manevră, comunităţi efectiv abandonate în braţele PSD.

Oricum, “capătul de pod” UNPR-ist din oraşul şi zona Tîrgu Neamţ îşi are o simbolistică evidentă.

V.N.

bumbu unpr tg