Senatorul Arcan despre depunerea mandatului de către Câţu: „Bătaie de joc la adresa românilor!”

Depunerea mandatului de către premierul desemnat este considerată o bătaie de joc de către senatoarea de Neamţ, Emilia Artcan.

„PNL & Cîțu, bătaia de joc a românilor! Ei sunt cei care au fugit înainte de învestirea propriului guvern!
Florin Vasile Cîțu și-a depus mandatul…
Un gest iresponsabil, ținând cont in special de actuala pandemie, când românii au nevoie de siguranță și predictibilitate!
Astăzi se impunea, instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei COVID-19!
Ce fac ei astăzi, PNL-istii & Iohannis & Citu, mizerie fara precedent, care este dincolo de orice imaginație; e un record al rușinii în politica din Romania.
Dilentanți, iresponsabili, politruci obsedați doar de haina lor politică si inumană, de interese personale, dar niciodată intersectați cu interesul poporului roman”, spune Emilia Arcan.

Parlamentarul nemţean consideră că această instabilitate este o adevărată mascaradă: <<Toată lumea aștepta instalarea unui guvern, slab – este adevărat, dar cu puteri depline, care să aducă cât de cât o stabilitate.
Acum totul depinde iar de iresponsabilul președinte al României.
Intrăm iar în runde de consultări, de audieri de miniștri, o pierdere de timp prin care sper că românii văd acum adevărata față a PNL și a lui Klaus Iohannis și de ce sunt aceștia capabili”.
Din păcate, mascarada PNL continuă!
Oare asta merită ROMÂNII?>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns