Senator USR, filmat cu „somn de frumusețe” în Parlament! Clip de la Alexandru Rotaru

Când este prea multă pace între adversarii politici, dincolo de cadrul constructiv mai este, după cum spun activiștii civici, și atmosfera ideală pentru a „se fura în liniște”. Adversitatea reală dintre taberele politice actuală e un context favorabil pentru ca alegătorii să vadă bune și rele în toate partidele. Cum este clipul de mai jos, postat pe facebook de deputatul nemțean Alexandru Rotaru. In imagini poate fi văzut un senator (Remus Mihai Goțiu – USR) care doarme în timp ce în plenul Camerelor reunite se dezbătea chiar proiectul de buget.

Declarația dată de parlamentarul surprins că-și face somnul de frumusețe în plină este cât se poate de interesantă: „Mă obosește această procedură a bugetului care e o calcealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează…” (stiripesurse.ro)

Explicația dată de deputatul de Neamț Alexandru Rotaru respectivului clip este de-a dreptul savuroasă: „Senator și vicepreședinte USR Mihai Gotiu. Somnul de frumusețe în Parlamentul României”

……………….

D.VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Senator USR, filmat cu „somn de frumusețe” în Parlament! Clip de la Alexandru Rotaru

  1. Parca tu daca erai treaz, ce folos? Oricum nu stiai si nu ascultai ce spun aia acolo daca ai avut timp de instantanee.

Lasă un răspuns