Senator Manoliu: PSD Roman, amendament pentru 200.000 lei pentru aparatură medicală la Spital

Împreună pentru sănătate, deviza noastră pentru a asigura viitorul județului și al țării!

Dragi nemțeni și romașcani,

În urma solicitărilor dumneavoastră și a situației existente la nivel național, am hotărât împreuna cu colegii Consilieri Locali PSD Roman, ca dânșii să facă un amendament la proiectul privind rectificarea bugetară  la nivelul Primăriei Roman, privind transferul sumelor în cuantum de aproximativ 200.000 lei de la capitolele destinate Subvențiilor pentru Transportul Public Local și Investiții cum ar fi Teatrul de Vară în aer liber, și alocarea acestora pentru achiziționarea de aparatură medicală necesară Spitalului MUNICIPAL ROMAN în lupta cu epidemia de COVID-2019.

Fără echipamentul și aparatura potrivită, medicii și personalul medical din sistemul sanitar nu vor putea face față și să se protejeze pe ei înșiși în lupta pe care o au de dus, tot pentru noi ceilalți.

Aceasta este o perioadă în care trebuie să ne prioritizam activitațile și acțiunile, iar sănătatea trebuie să fie, mai mult ca oricând prioritatea numarul unu, iar banii trebuie redirectionati urgent în acest sens.

Nu mai este timp de pierdut!

Cu siguranță sumele care erau prevăzute pentru aceste capitole nu mai sunt o prioritate în situația actuală și în condițiile ordonanțelor militare care ne obligă să nu mai părăsim locuința decât în cazurile excepționale clar prevăzute și făcute public de organele competente.

Numărul mare de  solicitări venite din partea cetățenilor, referitoare la grija pentru sănătate și la această perioada grea pe care trebuie să o depașim, precum și petițiile realizate și semnate de ei, ne-au îndemnat și mai mult să căutăm strategii suplimentare de ajutor. În vremuri grele, mai mult decat oricând trebuie să ne canalizăm forțele pentru a face față dificultăților pentru ca cetățenii să fie în siguranță.  

Respectarea măsurilor în vigoare, împreună cu acordarea oricărui ajutor către sistemul sanitar, ne pot asigura grăbirea finalului acestei pandemii care ne pune la grea încercare.

Sperăm că acest demers firesc al nostru să fie susținut și de colegii PNL din Consiliul Local Roman, pentru sănătatea dragilor noștri romașcani și a locuitorilor din comunele limitrofe.

Este de datoria noastră să ne unim fortele pentru a fi alaturi în această luptă!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns