Senator liberal îl face praf pe un fost ministru: FANTEZIILE DOMNULUI LĂZĂROIU

DSC_4654Senatorul liberal nemţean Eugen Ţapu a desfiinţat în doar 3 cuvinte analizele şi predicţiile unui fost ministru şi fost consilier prezidenţial. „Fanteziile domnului Lăzăroiu” a fost „diagnosticul” direct atribuit de senatorul liberal afirmaţiilor conform cărora apariţia codurilor de integritate şi în PNL şi în PSD, în aceeaşi perioadă ar demasca intenţiile preşedintelui Klaus Iohannis de a pregăti guvernarea ţării, după alegerile parlamentare din 2016, de o largă coaliţie asigurată de cele două partide.

DSC_4648În conferinţa de presă de azi de la PNL Neamţ, primvicepreşedintele Eugen Hopşa a făcut referire la criteriile de integritate anunţate de acest partid, punctând că, în conformitate cu acestea, „ultimii lideri de la PSD, domnii Ponta Dragnea nu ar putea candida nici pe o listă pentru Consiliul Local al vreunei comune”.

În acest context, lui Hopşa i-a fost adresată de vestea.net o întrebare legată de analiza „conincidenţei de pe cele două coduri de integritate”, fără a fi menţionat emitentul însă imediat a sărit cu răspunsul senatorul Eugen Ţapu: „Vă referiţi la fanteziile domnului Lăzăroiu”.

Şi ca dovadă că nu a fost o simplă replică de culoare, senatorul Ţapu a mai folosit încă o dată, în aceeaşi conferinţă de presă, sintagma „fanteziile lui Lăzăroiu” punctând şi faptul că în timp ce la PNL criteriile de integritate devin literă de lege, „la PSD sunt doar de faţadă”.

D.V.