Senator Arcan: „Eu şi colegele din OFSD Neamţ credem în nevinovăţia colegului şi prietenului Ionel Arsene!”

Un mesaj foarte puternic de susţinere morală pentru Ionel Arsene vine din partea senatorului Emilia Arcan care afirmă că este convinsă de nevinăvăţia celui care a făcut obiectul unui comunicat transmis azi de către DNA.

„Cred cu tărie în nevinovăţia colegului şi prietenului meu Ionel Arsene. Nu interferăm în treaba Justiţiei, dar şi eu şi colegele din organizaţia OFSD Neamţ îl susţinem în aceste momente dificile şi suntem convinse că preşedintele PSD Neamţ este nevinovat. Nu ştim ce este în acel dosar dar, aşa, de la distanţă, pare o făcătură premeditată”, a declarat Emilia Arcan.

Lidera organizaţiei de femei nu a dorit să intre în detalii dar, deja, pe reţelele de socializare au apărut comentarii în care unii îşi exprimă nedumerirea cu privire la activarea, acum, a unei anchete penale pe un caz anunţat a se fi petrecut în 2013. Oamenii se întreabă de ce ar fi tăcut 5 ani martorul denunţător sau dacă acesta a făcut plângerea mai devreme, de ce nu s-au mişcat mai repede procurorii.

V.N.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Senator Arcan: „Eu şi colegele din OFSD Neamţ credem în nevinovăţia colegului şi prietenului Ionel Arsene!”

  1. SONTEAZA ,,MESAJELE DE SUSȚINERE,, NU FAPTUL CA E SAU NU VINOVAT… SCURSORI BIPEDE

  2. Doamna Arcan…serios? Nevinovatie? pai il stie toata lumea ce traznai facea…..si inainte,si dupa ce a intrat in politica,in special cum conditiona locurile eligibile pt Parlament de plata unor sume de bani…de au ramas oameni ok pe langa,in favoarea unor „amici” bine …..

Lasă un răspuns