Senatoarea Arcan: „Să ne respectăm bătrânii, să ne protejăm copiii!”


„Suntem datori să ne respectăm bătrânii şi să ne protejăm copiii”, a spus senatoarea Emilia Arcan duminică, la Dochia, într-o declaraţie pentru Vestea, imediat după ce a coborât de pe scena Zilei Comunei.
„Bunicii noştri au construit tot ce avem noi acum solid în comunităţi, în ţară iar copiii sunt generaţia care vor prelua ceea ce le lăsăm noi. Şi suntem datori ca fiecare în parte să investim în Educaţia, în sănătatea, în protejarea copiilor pentru că aceştia au dreptul să aibă parte de un climat real de securitate, pentru ei şi pentru familiile lor”, a declarat senatoarea Emilia Arcan care este şi lidera OFSD Neamţ.

Întrebată despre cazul de la Caracal, Emilia Arcan a menţionat că „Sunt oripilată de ceea ce aflu că s-a întâmplat acolo. Instituţiile statului trebuie să lămurească toate aspectele acestei atrocităţi şi toţi cei vinovaţi să plătească indiferent de nume sau funcţii”.

După ce a fost prezentă la Ziua Comunei Dochia, Emilia Arcan a şi postat pe facebook câteva imagini de la eveniment dar şi un mesaj pentru gazdele sale:

„O duminică frumoasă cu muzică, cântec, joc și voie bună, în comuna Dochia, jud. Neamţ!
Şi aici am onorat cu drag invitaţia, participând la acest eveniment deosebit, lângă oameni frumoşi, intr-o atmosferă superbă de sărbătoare, mult așteptată de întreaga comunitate.
Felicitări domnule primar CONSTANTIN PADURARU și tuturor celor implicați în organizarea Zilei comunei!”.

Această prezentare necesită JavaScript.

D.V.

 

Lasă un răspuns