Senatoarea Arcan, neiertătoare cu subprefectul-bis: „Încă 200.000 lei pentru un client politic, dar nu au bani de alocaţii!”

Apariţia celei de a doua funcţii de subprefect la Neamţ, ca în alte multe judeţe (detalii AICI), este văzută de senatoarea PSD de Neamţ Emilia Arcan ca o sfidare a cetăţenilor de către PNL care pune pe primul plan satisfacerea clientelei politice. Emilia Arcan spune că indemnizaţia brută anuală de circa 200.000 de lei pentru un astfel de personaj din camarila politică a guvernanţilor cu refuzul partidului de guvernământ de a mări alocaţiile copiilor sau de a creşte pensiile celor cu venituri foarte mici.

<<Aroganța PNL și sfidarea românilor, atinge cote maxime! 
Noua funcție pentru clientela politică PNL!
Deși atâția ani s-a demonstrat practic faptul că prefecturile din România funcționează foarte bine cu câte un subprefect, iată PNL-iștii câtă preocupare au de guvernare!
Guvernul PNL a decis că trebuie să dubleze numărul acestora!
Doua funcții de subprefect, schema s-a mărit cu încă un post!!
Cu această decizie, aroganța PNL atinge cote maxime!>>, acuză Emilia Arcan.

Senatoarea PSD consideră că astfel de măsuri sunt luate în favoarea unor oameni „care vor sta degeaba” în timp ce cetăţenii aflaţi la limita sărăciei sunt în continuare ignoraţi: <<În realitate însă, înfiinţarea celui de-al doilea post de subprefect la nivelul tuturor judeţelor unde era în organigramă doar unul singur s-a făcut cu un singur scop, Guvernul Orban si clientela politica PNL=PDL!
Bugetul țării va suporta câte 200.000 de lei, anual, pentru plata unui singur om pe care îl vor pune în funcția nr. 2 din Instituțiile prefectului din țară!
La un simplu calcul, dacă înmulțim cu 41 de județe, ajungem la o sumă colosală, pe care liberalii sunt dispuși să o dea unor oameni de-ai lor, care să stea degeaba cu salarii sfidătoare.
Oare de ce nu se gândesc la copiii care așteaptă în zadar să primească o indemnizație din care să își poată plăti cele necesare!
Cum au îndrăzneala să nu crească pensii și salarii, invocând că nu sunt bani, dar găsesc soluții pentru clientela politică?!
Mă întreb cu îngrijorare, mai au și alte idei de a distruge țara?>>.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns