Semnalizare groapă gură de canal, la Piatra Neamţ: cu moloz, cu indicator, cu hârtie desenată cu markerul

Primul set de fotografii de mai jos au fost realizate în urmă cu vreo oră de un cititor Vestea şi arată, în toată splendoarea sa, o lucrare începută azi şi anadonată, pe la ora 16, de firma Publiserv:

Avem practic o gură de canal decupată în asfaltul proaspăt turnat pe o stradă, capacul ridicat la cotă, molozul aferent şi lucrarea lăsată baltă de o echipă de meşteri care o fi având program de bugetari. Pentru amatorii de fotografii unicat, situaţia este de pe strada Alexandru Lăpuşneanu din Piatra Neamţ.

De fapt, nu e unicat. O fotografie remisă redacţiei Vestea semnaliza ieri un alt marcaj rutier atipic. Vezi mai jos:

Si aceasta fotografie e tot de pe strada Alexandru Lăpuşneanu si arata tot o gură de canal cu lucrarea aferentă semnalizată cu un recipient de plastic (separator) si cu o coală albă de hârtie pe care un binevoitor a desenat un semn care îndrumă întru ocolire la dreapta.

Ca fapt divers amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PNL Piatra Neamţ, primarul Dragoş Chitic şi consilierul local Bîrjoveanu menţionau drept motive ale schimbării ex-directorului Adrian Niţă şi astfel de situaţii cu lucrări care creează disconfort inutil şoferilor, cu operaţiuni tehnice întrerupte ziua.

Între timp este director Gheorghe Triboi, ex-consilier judeţean PNL iar colecţia amatorilor de imagini ciudate este în continuă creştere. Sau asta o fi „normalitatea în administraţie” clamată de primarul Chitic…

D.V. / foto – cititori Vestea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns