Semnal de alarmă al româncei căreia statul finlandez i-a luat copiii: „Era să sar în aer! Maşina era abia verificată!”

Doctoriţa de naţionalitate română căreia statul finlandez i-a luat cei doi copii anunţă şi acuză public că nu se simte în siguranţă, mai ales după ce a găsit cablul de benzină de la maşină rupt, “de era să sar în aer!”.

Într-un mesaj dramatic postat pe internet, Camelia Smicală relatează păţania respectivă şi cere ca, dacă i se întâmplă ceva, “nu-mi lăsaţi copiii!”.

<<Întrebare pentru FBI: care poate fi motivul pentru care, la.o zi după ce a explodat presa din România, mi se rupe în timpul mersului cablul de benzină de era sa sar în aer? Mașina era abia verificată și nu avea absolut nimic .Urmează expertiza…
PS.daca se întâmplă vreun „accident”,nu-mi lăsați copiii!>> – acesta este mesajul postat de doctoral din Neamţ mutat în urmă cu câţiva ani în Finlanda.

Cu o zi înainte, Comisia pentru Românii din afara graniţelor ţării din Camera Deputaţilor a avut o audiere cu ambasadorul Finlandei la Bucureşti pe cazul “Maria şi Mihai Smicală Jalaskoski”.

Daniel VINCA

2 thoughts on “Semnal de alarmă al româncei căreia statul finlandez i-a luat copiii: „Era să sar în aer! Maşina era abia verificată!”

  1. Situatia e delicata, dar doamna are ceva probleme la „mansarda”…

Lasă un răspuns