Semnal clar PNL Roman: Vot bloc pentru Orban, niciun vot pentru Buşoi!

Conducerea PNL Roman a confirmat opţiunea deja exprimată de Laurenţiu Leoreanu şi, în cadrul Biroului Politic al Organizaţiei respective a decis susţinerea fără rezerve a candidatului Ludovic Orban la şefia naţională a partidului.

„În şedinţa de ieri a Biroului Politic al Partidului Naţional Liberal – Roman s-a luat în discuţie persoana care va fi susţinută de organizaţa locală la Congresul Naţional din 17 iunie, pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Organizatia PNL Roman a dat un semnal clar în sensul necesităţii de a întări politic partidul la nivel naţional, în urma votului, susţinerea covârşitoare (exceptând un vot nul şi unul pentru domnul Cataramă) fiind către domnul Ludovic Orban”, a precizat preşedintele PNL Roman, Laurenţiu Leoreanu.

Liderul liberalilor romaşcani nu a ezitat să puncteze, prin contrast cu abilităţile candidatului pe care îl susţine, “mecanismele falimentare din ultimii ani”, din interiorul partidului: „Considerăm că Partidul Naţional Liberal are nevoie de energia si implicarea domnului Orban, precum şi de o restructurare profundă a strategiilor aplicate, mecanismele utilizate în ultimii ani, din punct de vedere electoral fiind evident falimentare.

Un lider puternic, înseamnă un partid puternic, iar alternativa – Ludovic Orban, noi, cei din organizaţia Roman, considerăm că este cea mai potrivită în acest moment pentru Partidul Naţional Liberal”.

Poziţia publică anunţată acum de Leoreanu arată că (mai ales după ce acelaşi pas a fost făcut şi de Biroul de la Piatra Neamţ) cele două organizaţii puternice PNL din judeţ (din cele două municipii) merg în aceeaşi direcţie, lăsându-l cumva în ofsaid pe deputatul Mugur Cozmanciuc care şi-a anunţat sprijinul pentru Cristian Buşoi. Cum actualii preşedinţi ai celor organizaţii municipal au fost sprijiniţi la intrarea în PNL de către preşedintele Mugur Cozmanciuc, situaţia actuală lasă mult loc liber pentru interpretări…

D.VINCA

 

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Semnal clar PNL Roman: Vot bloc pentru Orban, niciun vot pentru Buşoi!

Lasă un răspuns