Semafoare pe podul îngustat de la Preluca, timp de 5 zile!

Urmare a demersurilor făcute de prefectul Vasile Panaite, accesul pe podul situat pe drumul national 15 D, în comuna Pângărați, se va face în perioada 11 – 16 august 2017 cu semaforizare la ambele capete, anunţă un comunicat remis de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamţ.

”Am sesizat week-end-ul trecut, atunci când traficul rutier a fost mai intens pe acest sector de drum dat fiind faptul că au fost Zilele Muntelui Ceahlău și sărbătoarea Schimbării la Față, că s-au format coloane de mașini din cauza restricțiilor impuse pe podul de la Preluca. Pentru a fluidiza circulația, care în acest moment se desfășoară cu prioritate pentru autovehiculele care vin dinspre Bicaz spre Piatra-Neamț, am solicitat conducerii CNADNR să amplaseze două semafoare la cele două capete ale podului, prin care să fie dirijată circulația rutieră. Acest lucru se va întâmpla în perioada 11 – 16 august, atunci când preconizăm un trafic rutier ridicat datorită sărbătorii Adormirii Maicii Domnului și a Zilei Marinei”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

D.V. – foto – facebook

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Semafoare pe podul îngustat de la Preluca, timp de 5 zile!

  1. mare scofala ca prefectul a rezolvat-o cu semaforizarea.la valoarea lui si functia nesimtita care o ocupa trebuia sa o rezolve cu podul.eu credeam ca numai ministru cuc e afon si merge la taiat pamblici pentru 36 km cale ferata de unde s-au strans buruienile si trenul poate merge cu 36km/h.dar vad ca are si alti urmasi.

Lasă un răspuns