Șeful USR Neamț explică de ce nu va vota la referendumul pentru Familie: „Au uitat că 6 milioane de români au votat pentru 300 în Parlament!”

Referendumul pentru „Familia tradițională”

Nu mă interesează nici dacă cineva îl folosește să distragă atenția, nici dacă USR e împotrivă pentru că aia era o nișă de votanți pe care nu o ocupa nimeni, nici dacă se modifică sau dacă nu se modifică după referendum Constituția României.

Mi-e ciudă în schimb. Mi-e ciudă pentru următoarele lucruri:

– că unele din secțiile de votare la referendum vor fi organizate în școli unde wc-ul e în curte.

– că atunci când se solicită rezolvarea unei probleme de la Guvern, ministere sau primării răspunsul e aproape tot timpul „NU SUNT BANI”

– că românii găsesc în subiectul referendumului ăsta ÎNCĂ UN MOTIV petru care să se certe între ei, în timp ce ei sau semeni de-ai lor între timp trăiesc în sărăcie și mizerie

– că parlamentul s-a dat peste cap să aprobe tema referendumului ăsta pentru că au semnat 3 milioane de români în timp ce A UITAT că 6.740.213 au votat pentru un parlament unicameral cu numai 300 de parlamentari.

– că toate partidele parlamentare își vor hrăni din referendumul ăsta membrii de partid prin așezarea lor în Birourile Electorale și în secțiile de votare.

Deși nu-mi place subiectul deloc se pare că e cazul să-mi zic părerea. Eu nu voi vota la acest referendum. La ora actuală în România nu există NICIO CĂSĂTORIE între 2 bărbați sau 2 femei. Dacă găsiți un caz despre care n-am auzit vă rog să-mi spuneti și mie.

În schimb cu banii care se vor cheltui pe referendum s-ar putea face următoarele:

– s-ar putea construi toalete în toate cele 2418 școli care au WC-ul în curte,
– s-ar putea cumpăra 70.000 de calculatoare în școlile care nu au așa ceva deși au oră informatica în programa școalară,
– s-ar putea asfalta minim 70 de kilometri de drum undeva unde e nevoie

….. și lista poate continua.

Știu că unii dintre voi își doresc să vadă scris în Constituție că actul căsătoriei se poate încheia NUMAI între un bărbat și o femeie, dar dacă nu o citiți oricum nu o să vedeți niciodată cum scrie. Mi-am asumat riscul ca această postare să-mi atragă antipatii dar eu am intrat în politică pentru a pune umărul la rezolvarea unora dintre problemele de care ne izbim cu toții zi de zi și nu pentru a-mi face prieteni. Dacă voiam să-mi fac prieteni intram în showbiz.

Radu Samson

Comentarii Facebook

One thought on “Șeful USR Neamț explică de ce nu va vota la referendumul pentru Familie: „Au uitat că 6 milioane de români au votat pentru 300 în Parlament!”

  1. Adevarul este ca fix din cauza asta Romania nu inregistreaza un progres cat de cat vizibil. Cheltuim banii aiurea ca sa fie niste idioti fericiti si sa declare ca „lor le pasa”. Le pasa pe dracu…vor doar capital electoral. Nici eu nu votez. Asta nu e un subiect care sa conteze. Statul cheltuie banii mei pe prostii iar la scoala nu au bani sa cumpere un dezinfectant sau sapun. Cretinilor!

Lasă un răspuns