Șeful Serviciului ACHIZIȚII a demisionat de la Consiliul Județean!

Mihai Popescu, fostul șef al Serviciului de Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean Neamț a demisionat din funcția respectivă, după cum anunță surse neoficiale ale Vestea (reamintim că de circa un an de zile, CJ nu mai remite nici comunicate de presă și nu mai organizează nici conferințe de presă, excepția fiind una ad-hoc după o ședință care l-a nemulțumit pe președintele instituției).

Mihai Popescu lucrează din 2006 la Consiliul Județean Neamț și este, practic, cel care a înființat Biroul de Achiziții Publice (devenit de puțin timp Serviciu). Practic, Popescu a crescut respectivul departament ultra-specializat din CJ odată cu apariția legislației în vigoare și cu modificările care au tot fost aduse în ultimii ani.

Expertiza lui și a colegilor cu care a luceat până acum câteva săptămâni este recunoscută nu doar în Neamț ci în tot nordul Moldovei, numeroși primari sau alți salariați în Achiziții apelând de multe ori pentru a găsi răspunsul corect la diverse întrebări generate de anumite proceduri de achiziții.

Surse neoficiale spun că Popescu a demisionat din postul de funcționar public și s-ar fi reangajat, imediat, dar ca personal contractual, la o altă instituție. Sursele Vestea dau ca foarte posibilă ipoteza ca, în scurt timp, Mihai Popescu să ajungă salariatul unei foarte importante instituții centrale.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Șeful Serviciului ACHIZIȚII a demisionat de la Consiliul Județean!

  1. Va mai amintiti cand subsemnatul nu a fost agreat de sistemul ticalosit din CJ-Neamt unde voiam si eu sa mananc o bucata de paine alba si nu am incaput de arsene, bulai, sendrea si diaconu? Ei uite ca sendrea si-a luat zborul si a fost adus miki popescu tatucul licitatiilor masluite din cj, si va rog sa va uitati ca nu este nicio hotarare aga, nimic1 Omul a fost pus cu furca acolo dar ii place! Sa-ti fie rusine aesene pt toate samavolniciile comise si candva, acolo stii tu unde sa te gandesti cat rau mi-ai facut! Nu ai invatat nimic din tot ce a patit pinalty!!!

Lasă un răspuns