Șeful PSD Bacău pune cruce autostrăzii Tg. Neamț – Tg. Mureș! „DACĂ se va face autostrada spre Ardeal, fezabilă este varianta Bacău-Brașov!”

Senatorul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, a declarat că un studiu comparativ, recent finalizat, arată că dintre cele două variante de autostradă, Bacău-Brașov și Iași-Târgu Mureș, prima este cea fezabilă, anunță presa băcăuană.

„Rezultatele acestui studiu demonstrează că dacă se va face vreodată o autostradă care va lega Moldova de vestul țării, Bacău-Brașov este soluția cea mai fezabilă din punct de vedere al costurilor și al aspectelor tehnice”, a afirmat Dragoș Benea acum câteva zile, citat de publicația Deșteptarea.

D.V.
sursa foto – Desteptarea

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Șeful PSD Bacău pune cruce autostrăzii Tg. Neamț – Tg. Mureș! „DACĂ se va face autostrada spre Ardeal, fezabilă este varianta Bacău-Brașov!”

 1. Asa e, se insista pe aceasta varianta absolut inutila!Problema e ca nici macar asta nu se va face!

 2. AUZI – dacă se va face vreodată o autostradă care va lega Moldova de vestul țării – cum gandeste individu asta mare sef pesede? cand in tarile civilizate sunt mii de km de autostrazi – jalnic domnu Dragoș Benea

 3. Lua-v-ar naiba de javre, ne aduceti la disperare. A descoperit Arsene de Bacau ca autostrada spre Ardeal e mai fezabila prin Bacau. Mai animalule (nu jignesc, il citez pe Iliescu) da nu vreti voi sa legati Moldova de Ardeal prin Bucuresti? Hoti ordinari. Doar de furat si distrus tara sunteti buni. Nu sunteti in stare sa construiti nimic. Unde-i fute-tot, e multumit ca a distrus judetul Neamt?

 4. Prostu din poza a uitat intentionat sa ne spuna ca varianta Tg,Mures-Iasi are finantare europeana deci nu costa nimic.

  Prostu din poza nu a reusit sa faca centura Bacaului data de mafiotul Ponta/PSD unor turci care nu au facut nimic timp de 3 ani si nu au fost penalizati in nici un fel.NEMAIAUZIT.

  NEMAIAUZIT este ca un serviciu anticoruptie sa nu faca nici o ancheta intr-un asemenea caz de coruptie la cel mai inalt nivel.

  DNA,protectorul statului mafiot =ZERO BARAT

  La fel de prosti sunt cetatenii din orasul Bacau care inghit zi de zi tone de fum si praf de la sutele de mii de masini care le tranziteaza orasul si care au votat un asemenea maimutoi penibil a carui loc este la gradina zoologica.

 5. D-le Florin, autostrada (ipotetica) Tg-Mures- Iasi NU are finantare europeana, fiindca nu se afla pe culoarele de transport europene de baza (TEN-T – core)!Nici varianta Brasov Bcau nu are finantare, dar tantalaul de Sova (actualul ministru) crede ca va spagui mai usor in judetul sau (Bacau)…

 6. Comisia Europeană a acceptat în martie 2012 includerea în noua rețea trans-europeană centrală de transport TEN-T Core a traseului Timișoara-Sebeș-Turda-Târgu-Mureș-Iași-Ungheni.[4]

Lasă un răspuns