Şeful Postului de Poliţie din Bodeşti, REŢINUT pentru fapte de corupţie


Şeful Postului de Poliţie din comuna nemţeană Bodeşti a fost reţinut ieri, cu mandat emis de parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru comiterea mai multor fapte penale, inclusiv de corupţie.

Comunicatul D.G.A. menţionează: <<În data de 26 septembrie 2019, ofițeri de poliție judiciară  ai Direcției Generale  Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au pus în executare mai multe ordonanțe de ridicare a unor înscrisuri și un mandat de aducere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț privind un agent de polițe din județul Neamț.
După audieri, procurorul a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  trafic de influență (2 fapte), luare de mită (3 fapte) și abuz în serviciu (2 fapte), infracțiuni săvârșite în perioada 2015 – 10.09.2019, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare>>.

Astăzi, polițistul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

V.N.

2 thoughts on “Şeful Postului de Poliţie din Bodeşti, REŢINUT pentru fapte de corupţie

 1. In primul rand trebuie retinuti sefii cei mari din Polita Romana incepand cu Bucurestiul si terminind cu IPJ-urile din toata tara unde unde coruptia,abuzul si traficul de influenta sunt activitatile uzuale care au inlocuit actiunile de protectie a cetatenilor .

  Acolo sunt radacinile acestui sistem mafiot-criminal care tin captiva acesta tara in subdezvoltare si coruptie.

  Asta e motivul disolutei si a deprofesionalizarii totale a acestei institutii care a ajuns sa fie asociata cu clanurile de tigani si interlopi.

  Asta e motivul pentru care IPJ/PARCHET/DIICOT/DNA/SRI au ajuns de risul curcilor,sinonime cu prostia crasa si incompetenta patologica.Aceste institutii nu stiu sa-si faca treaba pentru ca nu si-au mai facut-o de 25 de ani.In toti acesti ani s-au ”specializat” in spagi,musamalizari,compromiteri de anchete,trafic de influenta,abuzuri,etc.

  Proliferarea acestor clanuri care au ajuns sa controleze politicieni ,sefi de politie,sefi de servicii de tot felul este datorata
  coruptiei catastrofale din aceste institutii deprofesionalizate,toxice si esuate,institutii care ar trebui desfiintate pentru a salva aceasta tara.

  Ce s-a intimplat la Caracal se poate intimpla oriunde in tara.Este la fel peste tot.

  Votul nu mai este o optiune.Trebuie sa iesim in strada pentru o noua revolutie.

 2. nu cumva este smecherul care batjocorea si ameninta o familie asupra careia se comisesera mai multe infractiuni ? cazul a fost prezentat in presa nemteana !
  pe cand toata gasca de la ordine publica piatra – neamt si IPJ neamt ?
  pe cei de la SJA neamt , cine-i aresteaza ? pentru protectia clanurilor locale si a traficantilor de droguri .

Lasă un răspuns