Şeful Poliţiei Neamţ la MEGA-BAIRAM cu politicieni şi interlopi!

paul-tablanComisarul şef doctor Paul Tablan (şeful IPJ Neamţ) a fost unul din cei peste 150 de invitaţi care sâmbătă au onorat cu prezenţa ceea ce ar putea fi numit „Bairamul anului din sudul judeţului Neamţ”. La mega-petrecerea dedicată NUNŢII DE ARGINT a primarului de Zăneşti, Ionel Filip au participat numai invitaţi unul şi unul: angajaţii Primăriei, consilieri locali, politicieni de la judeţ, reprezentanţi cu funcţii de top în unele instituţii ale statului (inclusiv poliţişti, în frunte cu şeful IPJ Neamţ, Paul Tablan), angajaţi ai firmelor familiei Filip, oameni de afaceri din zonă….
Nu puteau lipsi nici câteva persoane controversate, inclusiv din categoria celor cărora mentalul colectiv le ataşează epitete gen „interlop”. Un astfel de invitat a fost Ciprian Rotăraşu (bossul celui mai cunoscut Club din Roznov), al cărui nume a fost intens vehiculat în comentariile conexe legate de o crimă care a avut loc într-un alt bar din aceeaşi localitate, a cărei victimă a fost un „tovarăş” al acestuia (vezi detalii mai jos).

Dintre invitaţii cu ştaif politic, fireşte că procentul majoritar a fost adjudecat de PSD, partid din rândurile căruia face parte şi primarul-mire. A fost prezent şi un alt primar din zonă dar şi lideri judeţeni ai social-democraţilor. Chiar naşul evenimentului a fost tot din zona politică, nimeni altul decât preşedintele CJ şi al PSD Neamţ iar printre participanţi au fost şi cel puţin vreo 3 candidaţi de la alegerile parlamentare.

Dar dacă menirea politicienilor (mai ales în campanie electorală) este să stea de vorbă cu toată lumea, să participe la cât mai multe evenimente unde este „people”, prezenţa şefului Poliţiei Neamţ la o petrecere unde la masa de vis-a-vis (ca să dăm şi detalii legate de dispunerea invitaţilor) se afla un personaj cel puţin controversat este cel puţin un detaliu nefericit.

Mai jos, câteva din comentariile pe subiectul crimei de la Roznov, căruia i-a căzut victimă „Codiţă” (considerat de mulţi drept un apropiat şi un executant al lui Rotăraşu), opinii exprimate de nemţeni în rubricile de comentarii dintr-o altă publicaţie (Newsalert.ro):

image-15 image-16 image-17 image-18 image-19 image-20 image-21 image-22 image-23

Un alt comentariu, pe un alt site (tvmneamt.ro):

tvm1
Comentariile respective sunt infime, ca număr, faţă de ceea ce este pe internet. Drept e că, atunci când mergi la o petrecere (aniversare, nuntă etc) nu poţi anticipa cu cine vei avea ghinionul sau norocul să te nimereşti la masă sau în localul care găzduieşte evenimentul.
Pentru un ofiţer de Poliţie Judiciară care acum e şi şeful IPJ (şi cu doctorat dat pe o temă foarte interesantă – „Schimbul de date şi informaţii cu privire la ADN”), o astfel de coincidenţă nu ar fi fost, totuşi, greu de estimat. Dincolo de faptul că Rotăraşu este o adevărată legendă a zonei (cu cazierul lui cu tot…), acesta este şi un fel de cumătru prin alianţă cu sărbătoritul: primarul de la Zăneşti… Iar recomandările M.A.I. şi I.G.P.R. sunt ferme pe acest subiect, şefii structurilor subordonate cerându-li-se să nu se afişeze la petreceri private la care participă şi personaje controversate, mai ales din punct de vedere judiciar.

V.N.
Nota Bene – Cât priveşte faptul că rubedenii de-ale sărbătoritului au fost sau ar putea fi cercetate în diverse dosare care s-ar finaliza într-un mod fericit pentru acestea, din punct de vedere al soluţiei judiciare propuse de structurile IPJ Neamţ, fireşte că ar fi vorba doar de banale coincidenţe…

cop-tablan-interlopi

 

6 thoughts on “Şeful Poliţiei Neamţ la MEGA-BAIRAM cu politicieni şi interlopi!

  1. Nunta de argint cu 150 de persoane!!! Hmm, asta nu mai e o chestiune de suflet ci fanfaronada si fala afisata de baroni. Unii nu au o bucata de paine sa dea la copii si altii fac petreceri din astea care sunt un fel de praznice electorale mascate. Rusine!

  2. Noroc de cumnatelul care a fost un ofiteras pe la DNA Bacau.In rest numai de bine fata de un om …despre care nu poti spune nimic.La fel ca si activitatea lui…
    De fapt ,el este produsul celor care l-au votat.Zanesteni,dormiti,mafia vegheaza la somnul vostru!!!!

Comments are closed.