Şeful Poliţiei Locale a dat în bâlbâială când a fost întrebat despre cumulul pensie-salariu!

Moment hilar la conferinţa de presă de ieri de la Primăria Roman, în momentul în care noul şef al Poliţiei Locale, Cristian Malei a fost întrebat dacă cumulează pensia cu noul salariu.

Malei a rămas iniţial blocat preţ de câteva secunde, a sărit în sprijinul lui primarul Lucian Micu care a servit şablonul „conform legii” dar nu a fost destul pentru ca şeful Poliţiei Locale să-şi revină astfel că prima lui replică a fost o minciună uriaşă: „Eu nu cumulez nimic”.

Şi a continuat, confirmând că de fapt, realizează respectivul cumul: „Atâta timp cât, legal, nu există nicio interdicţie, nu am nicio problemă. Când, legislativ, se va întâmpla ceva, atunci voi decide”. Malei făcea referire la o fostă reglementare, din guvernarea PDL (abrogată apoi de guvernul PSD) care nu permitea cumulul salariului cu pensia, peste un anumit plafon.

Malei a mai spus ieri că e vorba de o chestiune personală şi a invitat jurnaliştii să-i studieze declaraţia de avere. Apoi, cerându-şi scuze, a cerut de la primarul Lucian Micu, un pahar cu apă…

În lipsa unor clarificări pe care normal era să le facă şeful Poliţiei Locale, precizăm că, după cum spun surse neoficiale, acesta ar avea acum un salariu de circa 4.000 lei (net) şi o pensie de circa 6.000 lei, adică un venit lunar de circa 10.000 lei.

Momentul respectiv din conferinţa de presă poate fi văzut în clipul de mai jos (sursa roman24.ro, timer 6.00):

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Şeful Poliţiei Locale a dat în bâlbâială când a fost întrebat despre cumulul pensie-salariu!

 1. verificați.l ai pe Apatatei. sef pe la locala in piatra. el are vreo 17000 cumulate.

 2. Rugaciunea lui Malei

  Doamne?

  Dacă nu era CAZAN,
  Locțiitor…. nu ajungeam! (așa se lăuda politrucul la partid)
  Și-acum sunt cu leafa mare,
  Cu-a lui LEUREANU, ….binecuvântare!
  Și-mi mai dai putere oare?
  Să pornesc o vânătoare?

  Nu mai pot…..
  Vreau apă!

Lasă un răspuns