Şeful M10 Neamţ despre criza guvernamentală: „Antronorul vrea să schimbe căpitanul dar acesta şi câteva rezerve frustrate fac Revoluţie”

Adrian Niţă (ex PD, actual preşedinte M10 Neamţ) compară criza Guvern – PSD cu o revoltă a unui căpitan de echipă şi a unor jucători de fotbal frustraţi împotriva antrenorului care a reuşit o calificare la un turneu final.

Mai jos, integral, analiza pe care Niţă o face va un veritabil editorialist:

Gândurile unui fost PDist 

Antrenorul unei echipe de fotbal o califică la turneul final iar când începe competiția are surpriza sa constate, pe parcurs, ca dorind sa schimbe căpitanul echipei acesta nu vrea sa iasă din teren. Ba mai mult, el este susținut de echipele adverse și de câțiva frustrați de pe banca de rezerve care nu au prins echipa. Surpriza este ca deși antrenorul echipei și toți ceilalți coechipieri îl vor afara, el impreună cu frustrații de pe bancă și cu jucătorii celorlalte echipe vor susținerea suporterilor și își imaginează că o și au.
In campanie, Dragnea a fost aproape in fiecare zi la TV explicând punct cu punct programul de guvernare. Tot el a condus campania electorală care a făcut ca PSD să obțină cel mai bun scor din istorie.
Acum, unii discută despre nevoia de putere a lui Dragnea, despre felul în care acesta conduce dictatorial partidul, despre execuții, etc.
Eu nu am auzit de forme de organizare care să funcționeze fără reguli clare, fără ordine și disciplina. Ba chiar Traian Băsescu a ajuns să vorbească despre democrație in interiorul partidelor.
Ăștia de la PNL, deoarece le convine să nu treacă moțiunea, declară că ei sunt dezgustați de ceea ce se întâmplă și că nu vor vota.
Iohannis este preocupat de România și își dorește stabilitate în PSD dorind să pară o mimoză, ascunzându-și satisfacția.
Grindeanu ne spune astăzi, după ce i s-a cerut demisia, că Dragnea trebuie „judecat” pentru felul in care a ajuns PSD-ul și România. Îl mai acuză și că e fost PD-ist. Păi, până acum nu ai știut domnule prim-ministru?!?! Sau te-ai deșteptat când au vrut ăștia să te dea afară?
Ponta demonstrează că a rămas același gunoi. Nimic surprinzător.
Adevărul este că PSD și ALDE au câștigat alegerile pentru că au luat mai multe voturi. Normal ar fi ca, într-un mediu politic sănătos, buna-credință să guverneze iar alternanța la putere să nu sperie pe nimeni. Cei care conduc ar trebui sa guverneze iar ceilalți sa crească calitatea actului de guvernare venind cu soluții și mai bune sau, in cazul unor derapaje, tragand un semnal de alarma.
Însă mentalitatea politicianului roman îl împiedica sa se comporte normal. Tot ce își dorește este să fie la butoane și dacă se poate in permanență.
Și peste toate astea, băieții deștepți care conduc.
PS: mai rămâne ca intr-o zi sa Ma întorc acasa și sa îl găsesc pe taică-meu bătut de vecini și de frate-miu in propria casa. Eu ar trebui sa aplaud doar pentru ca deunăzi, după ce frățiorul a decis sa le dea pe ascuns vecinilor acces la cablul nostru TV, tata l-a pedepsit.
Doamne ajută-ne!!
Adrian Niţă

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Şeful M10 Neamţ despre criza guvernamentală: „Antronorul vrea să schimbe căpitanul dar acesta şi câteva rezerve frustrate fac Revoluţie”

  1. Care M10, oameni buni ? A fost curatat tabelul lui Mendeleev, sau firimituri prin arhiva SIPA ?

Lasă un răspuns