Șeful consilierilor județeni PNL, trimis la Abecedar și Aritmetică de un consilier local PSD

Valentin Stavarache, liderul Grupului PNL de la CJ Neamț este trimis să pună mâna pe carte de către George Bălan, liderul Grupului PSD din CL Roman.
Motivul recomandării este un comunicat prin care Stavarache (răspunzând unui mesaj al deputatei Oana Bulai, care acuza – cu probe! – că Romanul nu a primit niciun leu din alocarea făcută în octombrie din Fondul de Rezervă a Guvernului) a afirmat că nu este adevărat prezentând propriile argumente. Cât de solide sunt argumentele lui Stavarache, explică social-democratul de la Roman într-un comunicat de presă remis (conform tradiției de la PSD Neamț) doar presei agreate de Ionel Arsene (preluat de Redacția Vestea de la Newsallert.ro).

„Valentin Stavarache, cel pe care PNL Neamț l-a uns drept lider al consilierilor județeni, a încercat să se dea deștept, dar a eșuat lamentabil.
Nu trece zi în care aleșii locali promovați de PNL Neamț să nu ne ofere noi dovezi ale incompetenței lor.
De data asta ne-au arătat că nu sunt în stare să citească nici măcar un tabel. Mai grav, habar nu au să facă diferența între banii ce revin de drept unei localități și banii dați de Premierul demis Cîțu din „tolba” denumită Fondul de rezervă bugetară.
Stimați peneliști, municipiul Roman nu a primit NICIODATĂ de la Guvernul Cîțu 21 de miliarde de lei, așa cum ați mințit în weekend! Nici pe departe. Era vorba despre 2.126 mii lei, adică puțin peste 2 milioane de lei! MILIOANE, NU MILIARDE!!! Dar reprezentanților PNL le e greu să citească aceste cifre, darămite să le înțeleagă. Cele 2 milioane de lei reprezentau banii care trebuiau să se întoarcă de la bugetul de stat pentru taxele și impozitele plătite de romașcani și firmele romașcane!
NU E VORBA DESPRE ALOCĂRI GRATUITE DE LA GUVERN PENTRU ROMAN! De la Guvernul Cîțu, prin fondurile alocate săptămâna trecută, Romanul a primit ZERO LEI!!!
Dacă nu sunt în stare să citească un amărât de tabel, atunci cum să ne așteptăm ca oamenii ăștia să ia măsurile necesare pentru comunitățile noastre?
Înainte de a vorbi despre Roman și banii care sunt alocați orașului nostru, PNL Neamț ar trebui să învețe administrație și să pună mâna pe carte.
Acest habarnism și faptul că nu știu absolut nimic despre alocările bugetare sau din ce sume se construiește un buget local este înspământător. Mă îngrozesc când văd că astfel de oameni au fost promovați de PNL.
E incultură, rea voință sau dezinformare? Această concluzie o vor trage doar romașcanii!
Și, domnule Stavarache, înainte de a deschide gura ar trebui să vă gândiți să faceți niște exerciții de vorbire, pentru că amestecați cifrele aiurea!
Lider grup consilieri locali PSD Roman,
Alexandru George BĂLAN„, spune consilierul romașcan în comunicatul său.

În sinteză:
1.Social-democratul romașcan spune că Stavarache a amestecat alocarea din Fondul de Rezervă a Guvernului (la care făcea clar referire deputata Bulai) cu alte alocări, din alte resurse (și cu ceva timp înainte). Corect!
2.Că același Stavarache scrie o o sumă (21 miliarde lei) fără să facă mențiunea că e vorba de „lei vechi”. Tot corect!
3. Ce nu spune PSD-istul romașcan: că Stavarache a scris un comunicat într-un limbaj total inadecvat pentru un politician care se pretinde serios, cu un vocabular misogin și sexist, cu aluzii de tipul băieților care stau la o bere și bârfesc femeile precum vorbește vulpea despre strugurii acri.
E ciudat că un social-democrat (apropos de șanse egale), dacă tot analizează un mesaj al unui adversar trece cu vederea limbajul descalificant.
Dar e înțeles când e vorba de PSD Neamț, adică Bălan de la Roman îl are drept șef de organizație județeană pe Ionel Arsene, cel care trimitea o deputată (fost Ministru al Justiției) să citească… „Suge-o, Ramona!”.
Același PSD Neamț distribuia, prin activiștii și postacii săi (inclusiv de la Roman!), într-o campanie electorală, un mesaj absolut mizerabil și insultător (fără nicio probă) la adresa unei femei  din tabăra adversă.
4.Deci așa cum îl trimite, metaforic, pe Stavarache la Abecedar și Aritmetică, Bălan i-ar putea trimite și pe Stavarache dar și pe unii de la PSD (în frunte cu șeful său județean) la un recurs la cei 7 ani de acasă.
Nu o face! De ce oare?

Daniel VINCA

 

2 thoughts on “Șeful consilierilor județeni PNL, trimis la Abecedar și Aritmetică de un consilier local PSD

 1. Ce ar fi ca George Bălan sa ne spuna mai intai cu ce se ocupa in Parlament?Ce legi a initiat pentru binele cetatenilor?Ce face pentru salariul colosal pe care il primeste?Ca nu a auzit nimeni de el…..

  A initiat vreo lege pe care cetatenii o cer de ani de zile privind desfiintarea pensiilor de serviciu si speciale?
  A initiat vreo lege privind reforma aparatului bugetaro mafioto incompetent si fara numar care a adus aceasta tara la faliment cu o datorie externa de 140 miliarde euro?
  A initiat vreo lege privind desfiintarea pansionarilor anticipate la 40 de ani?
  A initiat vreo lege privind reforma SRI si a serviciilor de 2 bani care au facut din Romania un stat esuat?

  PNL=PSD =slugile statului securisto mafiot care produc numai diversiuni si ZERO reforma

 2. Retractare:

  Asa cum ne-am obisnuit cu acesti necalificati care ”comenteaza”ca sa se afle in treaba,spunand numai ineptii,ajunsi in parlament din partea PSD si PNL TOCMAI ca sunt niste HABARNISTI si voteaza ce le dicteaza statul securisto mafiot iar drept rezultat au adus aceasta tara la FALIMENT,un stat ESUAT.

  Credeam ca si domnul in cauza este in aceeasi categorie.

  Daca nu e,nici nu are sens sa mai comentez ca nu conteaza ce spune dansul.

Lasă un răspuns