Şeful CJ şi noua directoare, INSPECŢIE la lucrările de la Pediatrie!

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene a făcut astăzi o nouă inspecţie la lucrările de la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Neamţ, fiind însoţit de noul director al unităţii sanitare, Cristina Atănăsoaie Iacob.

Arsene s-a declarat foarte interesat de respectarea graficului de lucrări: <<Am vrut sa ma asigur ca termenele stabilite cu antreprenorul care executa lucrarea vor fi respectate iar saloanele reabilitate si modernizate vor fi date in folosinta in cel mai scurt timp. Sper ca echipa de lucru formata din angajati ai Consiliului Judetean si ai Spitalului de Urgenta sa gaseasca solutii ca lucrarile suplimentare ivite sa nu decaleze cu mult termenul de finalizare agreat cu constructorul>>.

Şeful CJ a subliniat din nou că e asigurată finanţarea totală pentru aceste reparaţii şi modernizări şi depinde doar de constructor să facă treaba repede şi de calitate şi să încaseze banii: <<Am alocat intreaga suma necesara investitiei deoarece imi doresc ca pacientii si apartinatorii sa aiba parte de cele mai bune conditii de internare cat mai repede. Am incredere ca investitia de la Sectia Pediatrie alaturi de investitiile finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala II vor reusi sa transforme Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt in unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea noastra>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns