Șefii PNL Neamț și-au băut cafeaua cu Ludovic Orban. Fără primarii de municipii nemţene…

6 lideri din fruntea PNL Neamț au avut o întâlnire cu președintele național al partidului, informează (nu un comunicat de presă ci) un anunț postat pe o rețea de socializare. Este maniera de comunicare uzitată de ceva timp de PNL Neamț, care nu a mai susținut o conferință de presă de vreo 9-10 luni și nu stă mai bine nici în ceea ce înseamnă comunicate de presă…

Primul detaliu care surprinde în fotografia făcută publică este lipsa celor doi primari de municipii din poza de familie, Dragoş Chitic de la Piatra Neamţ şi Lucian Micu de la Roman fie nefiind invitaţi, fie au avut ceva mai bun de făcut… În condiţiile în care în 2019 sunt două runde de alegeri iar populaţia celor două municipii concentrează mai bine de un sfert din populaţia judeţului, absenţa celor doi primari este un amănunt care nu poate trece neobservat.

Neamțul este prioritatea noastră! Binele și prosperitatea nemțenilor ne preocupă constant în activitatea noastră. Echipa PNL Neamț a avut o întâlnire cu președintele PNL Ludovic Orban.
Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, prim – vicepreședinții PNL Neamț Eugen Țapu-Nazare, George Lazăr și Mihai Stoica, vicepreședintele PNL Laurențiu Dan Leoreanu, secretarul general adjunct al PNl Neamț Daniel Vasiliu au discutat cu președintele PNL Ludovic Orban și vicepreședintele regiunii Nord Est Balan Ioan despre realitatea politică din zona Moldovei, despre proiectele viitoare de care are nevoie Moldova și județul Neamț! PNL Neamț este dedicat în continuare misiunii care i-a fost încredințată de nemțeni” – anunţă mesajul postat pe reţelele de socializare.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Șefii PNL Neamț și-au băut cafeaua cu Ludovic Orban. Fără primarii de municipii nemţene…

  1. Cred ca Tapu si Mihai Stoica au facut cinste!Ce mai, liberali unul si unul!Fie au fost toata viata lor slujbasi la stat (Cozmanciuc), fie s-au imbogatit din afaceri cu statul: Tapu, Stoica!Lazar o face pe avocatul, dar si el e un trepadus care isi face veacul pe langa politicieni….

  2. Nici nu era cazul sa fie prezenti primarii Chitic si Micu pentru ca au fost prezenti mentorii lor, Tapu si Leoreanu.

Lasă un răspuns