Șefa PSD Piatra Neamț și povestea roșiilor sociale! Dar din dar se face rai…

Roșiile proaspete din grădină care nu sunt indispensabile pentru consumul unei familii pot completa o masă specială pentru bunicii din Piatra Neamț care trăiesc singuri – aceste este exemplul și mesajul dat de Florentina Moise, președintele PSD Piatra Neamț.

Moise spune că roșiile din grădina proprie, culese chiar de ea se vor alătura produselor adunate de (la) alte gospodine și de șefa unui ong caritabil (Carmen Suciu) pentru masa care va fi oferită, chiar în această seară.

„Am cules roșii proaspete din grădină. Iată-le ce bine arată!
Dar nu le vom mânca noi pe toate! O parte vor fi chiar în această seară pe o masă organizată în scop caritabil pentru câteva zeci de bunici singuri din Piatra-Neamț.

Le voi avea alături pe Carmen Suciu și alte gospodine din oraș și vom prepara o masă cu bucate cum numai noi, moldovencele, știm să facem!”, spune șafa PSD Piatra Neamț.

Moise explică și de ce face public acest gest, că e vorba de speranța că astfel de vor „molipsi” și alții: „Cei care mă cunosc știu că particip cât de des pot sau organizez astfel de acțiuni. Le fac publice dintr-un singur motiv: să ni se alăture și alții. Cu timp, cu donație, cu orice poate… La urma urmei, omenia este esența condiției noastre”.

V.N.