Șef nou la PSD Bicaz! Tot Nicolae Sălăgean…

PSD Bicaz are un nou președinte de organizație, în urma alegerilor desfășurate ieri, iar noul lider este tot Nicolae Sălăgean, cel care a condus organizația și până acum. Sălăgean este și primarul orașului, fiind la al doilea mandat.

La ședința de alegeri au participat ca invitați Ionel Arsene (președinte PSD Neamț) și parlamentarii Emilia Arcan (coordonator zonal), Dan Manoliu și Răzvan Cuc.

„Avem acolo o echipă închegată, puternică, dornică de a ne pregăti foarte bine pentru alegerile care vor avea loc în acest an. Cred că vom reuși să câștigăm Primăria și majoritatea în Consiliul Local, astfel încât să continuăm proiectele începute și să implementăm unele noi, de care este nevoie în zonă! Le-am mulțumit tuturor celor care au făcut parte din echipa de conducere a organizației, pentru că alături de ei am reușit să implementăm programul PSD la Bicaz, oraș condus multă vreme de alte partide.
Sunt mândru că am putut să dezvoltăm zona, să identificăm nevoile cetățenilor și să găsim soluții la problemele existente. Sigur, mai este mult de muncă, dar roadele a ceea ce am realizat până acum se văd la Spitalul Orășenesc, în infrastructura rutieră, în diverse alte domenii!

Sunt optimist în privința succesului PSD la Bicaz și cred că împreună cu colegii mei vom face din acest oraș o bijuterie a Văii Muntelui!”, a precizat Ionel Arsene.

Deși Arsene nu o spune explicit, realegerea lui Sălăgean și afirmarea dorinței de a câștiga alegerile locale la Bicaz „astfel încât să continuăm proiectele începute” duc spre ideea că PSD Neamț ar putea merge tot cu actualul primar drept candidat.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns