Şef de organizaţie judeţeană: NU NE E FRICĂ DE ALEGERI. CANDIDEZ ŞI MÂINE!

stej

În timp ce filialele judeţene ale partidelor mari o dau cotită cu privire la alegerile anticipate (prevăzute expres de lege pe situaţii concrete cum sunt la Neamţ), şeful organizaţiei judeţene PRM Neamţ spune că legea trebuie respectată iar Guvernul trebuie să organizeze alegeri.

Mai mult, Stejărel Dumitru Nistor susţine că filiala pe care o conduce este pregătită pentru aceste bătălii electorale anticipate, are şi candidaţi şi că va fi şi el în primele rânduri, nu doar cu vorba ci şi cu candidatura.

“Eu nu discut de Victor Ponta sau de alt politician ci spun că dacă legea prevede anticipate – şi aşa prevede – păi, atunci, trebuie organizate aceste alegeri parţiale. PRM Neamţ este pregătit de aceste bătălii, avem şi candidaţi şi chiar eu sunt decis să-mi depun candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Piatra Neamţ”, spune hotărât preşedintele Nistor.

La alegerile prezidenţiale, la turul 1, în judeţul Neamţ, candidatul PRM (Corneliu Vadim Tudor) a obţinut aproape 5 procente, surclasându-i pe Călin Popescu Tăriceanu, Dan Diaconescu şi Monica Macovei. Cu acest scor, PRM Neamţ a ocupat un loc în topul clasamentului intern al partidului condus de Tribun.

În consonanţă cu ceea ce se întâmplă în ţară, Stejărel Nistor a şi invocat un posibil slogan de campanie: “Mafia moare, Votaţi România Mare!”.

D.VINCA

 

One thought on “Şef de organizaţie judeţeană: NU NE E FRICĂ DE ALEGERI. CANDIDEZ ŞI MÂINE!

  1. Stejarel, ti-ai luat medicamentele? Iar ai fugit din salon, din perfuzii? Golanule!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.