Şedinţa tehnică pentru DEZBATEREA VESTEA: luni, la ora 12!

Şedinţa tehnică pentru dezbaterea la care VESTEA invită pe toţi candidaţii la funcţia de primar de Piatra Neamţ are loc luni, 30 mai, de la ora 12, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean. Sunt aşteptaţi să participe la această şedinţă candidaţii interesaţi şi/sau şefii de campanie.
Cu această ocazie vor fi anunţate detalii legate de format, organizare, moderare, acces galerii etc.

Anunţăm şi spaţiul ales pentru dezbaterea de miercuri, de la ora 17: Sala Mare de la Consiliul Judeţean.
Ca să nu fie discuţii inutile, precizăm că Sala Mare a fost deja închiriată iar spaţiul respectiv a fost ales plecând de la condiţiile necesare pentru un astfel de demers (acces, dotări, igienă, înălţime redusă a scenei etc).

Aşteptăm luni, la această şedinţă tehnică pe candidaţi sau pe reprezentanţii acestora. Din datele oficiale, candidaţii înscrişi în cursa pentru funcţia de primar sunt următorii: Ana Monda – M10, Andrei Ignat – independent, Aurelia Simionica – PSRO, Constantin-Florin Roca  – PRU, Cristian Tomulet – PNTCD, Cristinel Laurentiu Dulama – PMP, Dragos Victor Chitic – PNL, Liviu Harbuz – Alianta Electorala PSD-UNPR, Traian Cociorba – independent, Valerica Fratila – PND, Vasile Catalin Dragusanu – ALDE.

D.V.

Nota Bene: Menţionăm că singura modalitate aleasă de organizatorul principal al acestei dezbateri (VESTEA) de comunicare a unor astfel de detalii este prin articolele din site.

Suntem convinşi că orice candidat serios înscris în această cursă are alături de el o echipă serioasă formată din oameni pricepuţi (inclusiv la comunicare) care îl anunţă despre astfel de subiecte.

Bineînţeles că acele informaţii foarte importante sunt publicate cu un termen de minim 24 de ore înainte, tocmai pentru a exista cuvenitul timp rezonabil de reacţie.

Toate informaţiile legate de organizarea acestei dezbateri vor avea o copertă albastră în care vom păstra logo-ul cu televizorul pe care scrie „VREAU SĂ FIU PRIMAR”.

cop sed

 

Lasă un răspuns