Şedinţă foto cu Talida la pianul cu flori

„Pianul cu flori” – aşa îi spun oamenii, firesc, aranjamentului deosebit din faţa scenei Vacanţelor Muzicale. Dintr-un pian vechi, total neutilizabil, găsit într-o magazie ţâşnesc flori colorate, ca într-un fel de simbioază petale – note muzicale. Şi un contrabas vechi a devenit tot suport de flori ;i deja pe net circulă sute şi sute de poze cu iubitori de muzică adevărată care au ţinut să se fotografieze lângă interesantele aranjamente.

Şi Vestea a dat curs acestei provocări ad-hoc dar am alăturat „pianului cu flori”, în două seri, pe prezentatoarea manifestării, Talida Cozma. În rochie roşie (luni seara) şi albastru deschis (marţi), colega noastră de breaslă a intrat în jocul propus şi au rezultat fotografiile de mai sus dar şi cele de mai jos:

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru bărbaţii care se uită lung după Talida, sperând poate să o ducă la Biserica din spatele fotografiilor de mai sus unde să li se cânte „Isaia dănţuieşte”, mai publicăm câteva imagini cu aceeaşi colegă de breaslă, de pe scena Vacanţelor Muzicale dar şi din culise:

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns