Şedinţă DUM-DUM la PSD Neamţ

psd

Stafful judeţean al PSD Neamţ intră azi, la 16,30 în şedinţă. BEJ PSD (Biroul Executiv Judeţean) se anunţă a fi unul deloc monoton în condiţiile în care social-democraţi, au provocat, pentru luni, o nouă “ruletă rusească” la Primăria Piatra Neamţ, unde doresc schimbarea echipei de conducere.

De la şedinţa precedentă de CL (când PSD Neamţ a suferit un usturător eşec) şi până acum, e prima dată când social-democraţii se întâlnesc într-un for statutar în care, probabil, vor analiza cauzele acelui dezastru şi vor vedea cum pot întoarce soarta în favoarea lor.

Cert este că unii membri ai conducerii judeţene nu sunt deloc mulţumiţi, cu atât mai mult cu cât despre bătălia de la finele lunii aprilie au aflat din presă. Astfel că astăzi sunt toate premisele ca şedinţa să fie una destul de agitată. DUM-DUM, cum se spune într-un limbaj mai direct, care face trimitere la celebrele gloanţe care explodează în interiorul corpului.
Iar starea de nervozitate şi de excitare este cu atât mai mare în interiorul organizaţiei PSD Neamţ cu cât tot mai multe voci spun că bătălia de luni, de la Primărie, s-ar da cu mandatul de preşedinte al organizaţiei judeţene pe masă, conducerea centrală de la Bucureşti nefiind nici ea încântată de deficitul de imagine înregistrat tot mai accelerat la Neamţ.

D.V.

 

2 thoughts on “Şedinţă DUM-DUM la PSD Neamţ

  1. Poate il schimba pe Arsene cu Munteanu, sau cu Chelaru, sau cu Harbuz, sau cu Marcoci, ca la PSD sunt si oameni seriosi…

Lasă un răspuns