Ședință degeaba la CJ! Au lipsit liberalii și 4 PSD-iști inclusiv Arsene!

Sedinta extraordinara de la CJ nu a mai putut fi tinuta din lipsa de cvorum. Adica a fost degeaba.

Au lipsit consilierii liberali dar si 4 alesi PSD, inclusiv Ionel Arsene (presedinte CJ Neamt dar si al PSD, prins cu treburi pe la partid, pe la Bucuresti, dupa cum anunta presa centrala).

Vicepresedintele CJ, Ion Asaftei, care urma sa conduca sedinta si-a exprimat nedumerirea pentru absenta in bloc a liberalilor, cu atat mai mult cu cat pe ordinea de zi era un punct foarte important legat de un proiect de interes major, al administratiei din Piatra Neamt. Cum proiectul respectiv are termen vineri pentru depunere, Asaftei a anuntat ca va urma o slta sedinta, convocata de indata, cel mai probail maine de la ora 16.

De partea cealalta, Florin Hopsa, liderul consilierilor judeteni spune ca nu e vorba de un boicot organizat si acuza modul deficitar si neelegant politic in care sunt convocate sedintele. Hopsa spune ca ieri cand a fost a primit anuntul de convocare era in alt judet si a trebuit sa se intoarca din drumul spre Neamt din cauza blocajelor rutiere generate de fenomele meteo. Liberalul reaminteste ca alesii judeteni au joburi si ca in adtfel de situatii de mult conducerea CJ nu mai da un telefon ca sa se consulte si cu celelelalte grupuri politice pentru a stabili o data convenabila tuturor taberelor.

In interventia de azi, cand a declarat sedinta nestatutara, Ion Asaftei a pecizat ca el ii va suna si pe liberali pentru sedinta de indata.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns