Secuiu, liderul junilor liberali de la Neamţ, vicepreşedinte TNL şi la nivel naţional

 

Radu Secuiu, cel abia ales preşedinte al TNL Neamţ, a făcut ieri o mişcare şi o figură interesantă şi a devenit nu doar membru în Biroul Naţional al TNL ci şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Este pentru prima dată în ultimii ani când organizaţia PNL Neamţ este reprezentată în structurile centrale ale TNL de un tânăr din Neamţ iar Secuiu a reuşit chiar ocuparea unei funcţii de top.

Aşa după cum era previzibil, Radu Secuiu şi ceilalţi delegaţi de la Neamţ care au participat ieri la Congresul de alegeri din TNL au mers cu tabăra câştigătoare dând votul lor Marei Mareş.

Mai jos, integral, comunicatul TNL Neamţ:

Președintele TNL Neamț face parte din echipa de conducere a noului președinte al Tineretului Național Liberal

Tineretul Național Liberal și-a ales duminică, 22 octombrie, noul președinte. După ce s-a votat în două tururi Mara Mareș a fost aleasă președintele TNL cu 545 de voturi, în timp ce Radu Surugiu a obținut 496 de voturi. Competiția pentru șefia TNL s-a dat între Mara Mareș, Radu Surugiu și Glad Varga.

Și președintele TNL Neamț Radu Secuiu a fost ales să facă parte din echipa noului președinte, ca membru în Biroul Permanent Național al TNL, cu funcția de vicepreședinte, alături de alți tineri liberali din zona Moldovei: Cătălin Moroșanu – prim – vicepreședinte,  Alexandru Șalup – vicepreședinte regiunea Nord – Est, Sorin Afloarei – membru BPN – cu funcția de vicepreședinte.

”Mă bucur că fac parte din echipa care va da TONUL schimbării în politică. Sunt onorat să fac parte din echipa noului președinte al TNL – Mara Mareș. Rezultatul strâns al alegerilor arată că TNL este o organizație vie, cu oameni de valoare gata de acțiune. Faptul că fac parte din echipa de conducere a Tineretului Liberal Național este un lucru bun pentru județul Neamț, pentru tinerii liberali de aici. De astăzi începe treaba, iar principalul opozant, așa cum a declarat și deputatul Mara Mareș, este PSD-ul care ne distruge viitorul. Cu această ocazie lansez un apel către toți tinerii care își doresc o schimbare să vină la TNL Neamț. Ușa noastră este deschisă”, a declarat președintele TNL Neamț Radu Secuiu.

Noul președinte al TNL deputatul Mara Mareș a anunțat că împreună cu echipa vor construi pentru PNL și România.

„Astăzi, împreună vom adăuga un nou capitol de istorie în cartea politicii româneşti, pentru că astăzi ia naştere noul şi marele Tineret Naţional Liberal. De astăzi construim împreună pentru Tineretul Naţional Liberal, pentru PNL şi pentru România. (…) Ştim că lucrurile în politică sunt într-o continuă schimbare – uneori suntem sus, alteori dacă nu ştim să ascultăm exigenţele oamenilor putem ajunge şi jos. (…) Noi trebuie să deschidem partidul către tinerii din România, să atragem oameni noi şi de calitate. Iar eu o să promovez toţi oamenii buni”, a declarat Mara Mareş.

TNL NEAMȚ

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Secuiu, liderul junilor liberali de la Neamţ, vicepreşedinte TNL şi la nivel naţional

Lasă un răspuns