Secuiu a devenit PRO! Demisia din PNL anunțată de Vestea acum 2 săptămâni!

Radu Secuiu – fost, până acum, președinte al TNL Neamț și membru al BPN TNL – și-a anunțat în seara de joi demisia din PNL și din toate funcțiile deținute. Știrea concretă de acum a fost anunțată de Vestea în urmă cu mai bine de două săptămâni (Surse: Altă mutare surprinzătoare pe scena politică. Un lider județean divorțează de actualul partid…)

„Astăzi am luat o decizie importantă în ceea ce privește activitatea mea politică. Am decis să demisionez din Partidul Național Liberal și din toate funcțiile pe care le dețin. Am ales să fac acest pas pentru a mă alătura echipei Pro România, coordonată de dr. Liviu Harbuz, cel căruia îi datorez mult pentru ascensiunea mea în viața politică”, a anun’at Secuiu într-un mesaj postat pe internet.

Plecarea din PNL a tânărului politician nu este una cu uși trântite, acesta ținând să sublinieze că „Vreau să mulțumesc președintelui PNL Neamț, dl. Mugur Cozmanciuc, precum și tuturor colegilor liberali care mi-au fost alături”. E usor sesizabilă nuanța cu mulțumiri pentru Cozmanciuc (președintele PNL Neamț) și pentru colegii „care mi-au fost alături”, precizare care lasă câmp deschis informațiilor mai vechi care devolau o colaborare tip „șoarece și pisică” între Secuiu (președinte TNL Neamț) și echipa de tineri liberali de la PNL Piatra Neamț. La alegerea lui Secuiu ca președinte TNL Neamț, șeful de la municipiu al tinerilor liberali a ținut să aducă frontal într-o conferință de presă ideea că îi dă lecții, sfaturi și indicații colegului și șefului său.

 

Secuiu va face iar parte dintr-o echipă condusă de Liviu Harbuz. Foto – Liviu Harbuz și Victor Ponta sau o prietenie veche adusă la o dimensiune politică nouă, în 2018…

Conducerea PNL Neamț nu a avut până acum o reacție la plecare lui Secuiu (dacă va apărea o astfel de precizare, firește că va fi găzduită de Vestea). Cei de la Pro România Neamț vor avea mai multe mesaje, probabil, în conferința de presă care se anunță neoficial, eveniment care ar fi primul de acest gen la Neamț de când a apărut partidul respectiv. Prin afilierea la Pro România, practic Secuiu se reîntoarce alături de Liviu Harbuz, cel din achipa de campanie a făcut parte în 2016, cînd a și obținut funcția de consilier local la care a renunțat apoi.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Secuiu a devenit PRO! Demisia din PNL anunțată de Vestea acum 2 săptămâni!

 1. Partidul hotilor se mareste cu inca un membru.

  Cind vezi aceste nulitati profesionale consilieri/membri cita importanta isi dau si ce parere buna au despre ei vizavi de activitatea lor de ai zice ca Piatra Neamt e noul Silicon Valley a Europei te apuca risu si cu curu.

  Pacaliciului din poza ii transmit ca in acest oras nu se face absolut nimic in afara de furtul banilor de la buget a bunurilor ramase la Primarie,o asfaltare mizerabila si montatul unor becuri pe stilpi.

  NIMIC altceva.

  Si niste oligofreni pot conduce mai bine acest oras unde nu se face NIMIC.

  Bai pacaliciule,cind in Piatra Neamt vor fi atrase investitii care sa aduca salarii mari,cind in acest oras se vor face lucruri pentru a ridica calitatea vietii celor care traiesc aici atunci iti poti justifica existenta.

  Deocamdata in acest oras nu ai ce face.Nu ai un SPA de calitate,nu ai unde sa maninci de calitate,nu ai infrastructura,este printre cele mai poluate orase din tara,nu ai unde sa dai valoare banilor pe care vrei sa-i cheltui,nu ai servicii medicale bune,ZERO infrastructura turistica,totul este o improvizatie,paragina cu servicii de cea mai proasta calitate asigurate de tigani.

  Pacaliciule,asta inseamna calitatea vietii.In Piatra Neamt este foarte proasta.

  O mizerie si o rusine absoluta.

  Toate partidele din Romania sunt niste structuri mafiote prin care se fura 50% din bugetul acestei tari.

Lasă un răspuns