Secretarul de stat Lazăr: „Fondurile europene dezvoltă comunitatea!” A fost inaugurată cea mai modernă grădiniță din Neamț!

Inaugurarea azi, la Dumbrava Roșie, a celei mai moderne grădinițe din județul Neamț, i-a prilejuit secretarului de stat George Lazăr ocazia de a reitera faptul că o comunitate locală nu se poate dezolta real decât accesând fonduri europene, pe baza unor proiecte viabile.

<Noua grădiniță din satul Cut, comuna Dumbrava Roșie, care își va primi cei dintâi preșcolari în toamna acestui an, este cu siguranță cea mai modernă din județul Neamț. Construirea și dotarea au costat 3,6 milioane lei. Investiția a fost realizată din bani europeni, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).
Meritul principal este al conducerii comunei, doamna primar Elena Chirițescu , dl viceprimar Nicolae Catană si desigur echipa din primarie si consiliul local.
Ei au demonstrat cu fapte ce am spus mereu noi, ca liberali: dezvoltarea unei comunități se realizează cu fonduri atrase, nu cu bani de la bugetul local. I-am felicitat pentru realizările din comună și le-am spus că, prin ei, PNL a arătat încă o dată că pune un mare accent pe educația noilor generații.
Le mulțumesc pentru ospitalitate și pentru toată munca lor directorului școlii din comună și tuturor cadrelor didactice>, a punctat George Lazăr.

La festivitatea de inaugurare au fost prezenți și subprefecții Adrian Ciobanu și Iulian Jugan, consilierii județeni Valentin Stavarache și Bogdan Buhusanu , consilierii locali, reprezentanții ISC, ISU, proiectantului și constructorului.

„O felicit sincer pe doamna primar, cat si intreaga echipa pentru realizare acestui proiect deosebit in educatie si demonstram astfel, ca echipa PNL pune accent pe educatie si investitiile din aceasta zona”, a mai precizat George Lazăr care este și președintele PNL Neamț.

V.N.

Lasă un răspuns