Secretarul de stat Iulian Jugan „implicat” într-un accident… din altă dimensiune

12341448_1120931454585838_7132054227303410586_nGigela Jugan – soţia secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Iulian Jugan – dezminte pe o reţea de socializare orice informaţie sau zvon legate de implicarea ei, a soţului şi a fetei într-un accident de circulaţie.

Într-o postare de acum câteva ore, pe o reţea de socializare, aceasta demontează clar astfel „minunăţii” care îi plasează familia într-un accident petrecut ieri în urma căruia s-ar fi lăsat cu victime ajunse chiar în comă.

Buna dimineata! Tin sa va anunt ca de dimineata de la 7,45 am primit telefoane cum ca in cursul zilei de Duminica (adica ieri) impreuna cu sotul si copilul am fi fost implicati intr un accident rutier…:) Este pentru a doua oara cand primim astfel de vesti despre noi! Nu am fost implicati, nu suntem in coma! Suntem super ok!! Suntem teferi, sanatosi si foarte linistiti! Deci, oameni buni, stati calmi si nu mai filozofati! Va pup si va doresc o zi frumoasa si o saptamana perfecta!”, este mesajul Gigelei Jugan.

Astfel de zvonuri pot ajunge în spaţiul public din mai multe cauze: confuzie de nume (sau de maşină, iniţial) la un accident real; farsă sau glumă proastă; zvon disipat intenţionat pentru a-i crea cuiva o stare de disconfort sau pentru a creea o anume presiune pe persoana respectivă.

Cum în spaţiul public real şi victual din Neamţ, în ultimul timp, au tot devenit mai activi diverşi strategi şi combinatori cunoscuţi pentru apetitul fenomenului „zvonerul şi răspândacul” şi pentru manipulări crase realizate pentru a fi pe placul celor care-i plătesc pe aceşti simbriaşi, nu este exclus ca astfel de evenimente nereale să fie parte a unui astfel de joc. Mai trist e că şi în acest caz lipsa de scrupule a mers până la implicarea familiei, a soţiei şi fetei demnitarului nemţean.

Altfel spus, dacă un personaj devenit ţintă a antipatiei unora nu este implicat real, la data şi momentul convenabil, într-un eveniment nedorit, cât durează să-i fie inventat ceva… într-o altă dimensiune?

D.V.

cop vestea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns