Secretara Primăriei Tîrgu Neamț, în autoizolare! A fost contact direct al lui Andrei Scrab

Una din cele peste 200 de persoane declarate contanți direct pentru Andrei Scrab (președintele ONG-ului Rays Dance, declarat pozitiv COVID 19) este secretarul orașului Tîrgu Neamț, Isabela Sabin. Informația a fost confirmată în conferință de presă de prefectul județului Neamț, George Lazăr și de repreyentantul DSP Neamț, Daniela Marcoci.
Secretarul de la Tg Neamț face parte nu doar din lista lungă de 200 ci și din cea scurtă de 42, deja identificați de DSP și notoficați despre obligativitatea de a intra imediat în izolare la domiciliu, urmând să li se ia și analize.
Reamintim că unul din primele cazuri din România cu confirmare POZITIVĂ este un bărbat din Constanța care a participat la Campionatul Național de Dans Sportiv organizat la Piatra Neamț și finanțat de Consiliul Județean și de Primăria Piatra Neamț.

Una din varinatele referitoare la venirea virusului la Piatra Neamț face legătura cu arbitrii străini care au fost invitați la competiție deși, fiind vorba de un concurs național, jurizarea se putea face exclusiv cu arbitri din România, după cum spun sursele noastre.
Astfel de invitații protocolare țin însă de bunele relații din Federațiile internaționale și întreținerea unor legături cordiale care, direct sau indirect, contează și în jurizarea de la concursurile internaționale.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns