Secret: Mihai Stoica, noul prim-vicepreşedinte PNL Neamţ! Leoreanu şi-a dat demisia din funcţia respectivă!

Mihai Stoica este noul prim-vicepreşedinte al PNL Neamţ, aceasta este una din deciziile care a transpirat după şedinţa Comitetului Judeţean Executiv PNL Neamţ, care a avut loc vineri seara la Durău.

Stoica este la al doilea mandat de consilier judetean. A mai fost în „Parlamentul judetului” în perioada 2008-2012. Între 2012 şi 2016 a fost conilier local la Tg Neamt iar din 2016 a revenit iarăşi la CJ. Este om de afaceri, având firme în domeniul turismului, construcţiilor etc. În portofoliul de business al noului „număr 2” din PNL Neamţ se află una din cele mai bine cotate pensiuni de la Tîrgu Neamţ, „Carol”, de lângă Staţiunea Oglinzi.

Mihai Stoica ocupă astfel locul lăsat vacant de Laurenţiu Leoreanu, constrâns să renunţe la funcţia respectivă de o prevedere statutară care stabileşte cumulul a maximum 2 funcţii de conducere. Leoreanu este şi preşedinte al PNL Roman dar şi vicepreşedinte la nivel naţional astfel că a preferat să renunţe la funcţia de la judeţ. Deputatul şi-a păstrat astfel postul de „jupân” în organizaţia locală Roman dar şi pârghia de influenţă de la centrul organizaţiei.

PNL Neamţ nu a dat niciun comunicat prin care să informeze despre rocada de mai sus, mesajele venite în ultimul timp de la conducerea judeţeană (sau, separat, de la fiecare parlamentar în parte) vizând mai ales teme centrale, gen „2 la sută pentru Armată” (Cozmanciuc), „Split TVA” (Ţapu), „programul de functionare a comisiilor din Camera Deputatilor si Senat” (Leoreanu). O fi vorba, probabil, de o strategie de comunicare a PNL Neamţ prin care temele de interes judetean sau local sunt lăsate cerlolalte forţe politice, liberalii comunicând de pe „uliţă” doar prin intermediul primarilor sau a unor consilieri locali ahtiaţi după imagine care postează seriale de selfie-uri cu cocoaşele vreunei treceri de pietoni sau cu cîte o groapă asfaltată…

E vorba, totuşi, de o permutare în ceea ce priveşte omul cu funcţia numărul 2 în PNL Neamţ! Sau – ca să încercăm să găsim o scuză acestei deficienţe evidente de comunicare – poate o fi fost foarte ocupată ex-jurnalista care trimitea comunicatele PNL Neamţ cu atribuţiile de membru CA Locativserv…

D.VINCA

 

3 thoughts on “Secret: Mihai Stoica, noul prim-vicepreşedinte PNL Neamţ! Leoreanu şi-a dat demisia din funcţia respectivă!

  1. Acest personaj era tucalarul lui Pinalti si al fostului presedinte CJ Pruteanu!Mare om, mare caracter!

  2. Sa ne mai lase „omiul asta de afaceri”….credeam ca PNL-ul poate mai mult.

Lasă un răspuns