Secret dezvăluit de UNPR: Ne îndreptăm spre dezideratul de a candida singuri!

unpr02

Subiectul unor candidaturi ale UNPR fără ca această formaţiune politică să mai facă parte dintr-o alianţă – cum e, acum, USD – devine unul care, încet dar sigur, este tot mai pregnant aruncat pe piaţă nu de cârcotaşi sau răuvoitori ci chiar de liderii care-şi spun “progresişti”.

Astfel, acum câteva zile, la Piatra Neamţ, un vicepreşedinte de la nivel naţional şi preşedintele organizaţiei judeţene Neamţ au anunţat că, în UNPR, această variantă este luată tot mai mult în calcul, ba – mai mult – pentru atingerea viitoarelor ţinte electorale PROPRII, partidul a demarat o adevărată ofensivă de atragere de noi membri.

De la targetul creşterii de la 8.000 de membri (cât are acum UNPR Neamţ) la 20.000 a plecat şi anunţarea acestor intenţii de Constantin Iacoban (preşedinte UNPR Neamţ) şi Gheorghe Emacu (vicepreşedinte UNPR).

“Această sarcină, de care spunea şi domnul vicepreşedinte, primită la Sinaia, tine de faptul că UNPR-ul se pregăteşte şi pentru varianta de a merge în alegerile din 2016 de sine stătător. Trebuie să fim pregătiţi. Creşterea numărului de membri de partid – nu e un mare secret – se îndreaptă spre acest deziderat şi dorim ca oamenii noştri să fie pregătiţi. Fiindcă… există într-adevăr această alianţă, partidul o respectă, mesajele sunt clare. Există şi eventualitatea să mergem să ne desfăşurăm forţele pentru obţinerea rezultatelor pe care ni le dorim într-o viitoare campanie la locale”, a precizat liderul nemţean Constantin Iacoban.

“Noi credem că UNPR – încet dar sigur – începe să aibă un brand. Un brand al cuvântului dat şi respectat. A ceea ce spui să şi faci, atâta cât poţi să faci. Noi considerăm că un 8-10% este misiunea noastră pentru 2016. E vorba de un obiectiv la nivel naţional dar, desigur, sunt zone, cum e Neamţul, care pot depăşi cu mult acest procent, cum sunt alte judeţe care vor ajunge mai greu la acest procent”, a confirmat şi completat şi vicepreşedintele Emacu.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns